HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. În zilele următoare veţi avea parte de ceea ce vă place  cel mai mult: luptă! La serviciu, e timpul  să învingeţi ostilitatea unor colegi care vor să vă pună beţe-n roate. Asta înseamnă că va fi nevoie de tot efortul ca performanţele dumneavoastră să ia ochii superiorilor şi să înăbuşe gurile rele. În dragoste, dacă sînteţi cuplat trebuie să faceţi tot posibilul să învingeţi monotonia din cuplu.

TAUR. Săptămîna dumneavoastră va începe cu o stare de frustrare legată de viaţa profesională sau de şcoală. Veţi simţi că lucrurile nu se leagă, că nu reuşiţi să consolidaţi nimic şi că toate eforturile se volatilizează cît aţi bate din palme. Din păcate, nu vă înşelaţi, perioada nu e favorabilă realizărilor profesionale. Însă unul din motivele acestei probleme este chiar stresul pe care vi-l creaţi singuri.

GEMENI. E luna dumneavoastră, deci ar fi şi normal să vă meargă bine. Dacă aveţi planuri profesionale importante vă veţi bucura acum de roadele efortului depus. Cei care aţi avut necazuri, tot pe acest plan, veţi primi o şansă la care nu vă aşteptaţi. Nici de bani nu vă veţi putea plînge, pentru că veţi găsi o sursă de venit care vă va ajuta să vă puneţi toate problemele în ordine.

RAC. Principala preocupare pentru zilele care urmează vor fi banii. Vă veţi petrece multe ceasuri făcînd tot felul de calcule, planuri de achiziţii şi de economii şi veţi căuta noi surse de venit. Veţi avea şi noroc la acest capitol, pentru că nu veţi sta degeaba. Profesional, se întrevede un conflict cu unul dintre colegi.

LEU. Pentru dumneavoastră, săptămîna va fi una a curselor pe ultima sută de metri. Aşa cum puteţi fi mari luptători, tot aşa puteţi fi şi mari leneşi, drept pentru care e foarte posibil să vă treziţi cu o mulţime de responsabilităţi care s-au acumulat şi care nu mai suportă amînare. Din fericire, veţi avea multă energie şi veţi reuşi să scăpaţi cu faţa curată, chiar dacă nu veţi avea rezultate excepţionale.

FECIOARĂ. Săptămîna aceasta va fi dedicată planurilor de viitor, atît pe plan personal, cît şi pe plan profesional. E o perioadă foarte favorabilă studiului şi performanţelor la examene, chiar şi în cazul în care nu sînteţi pregătit prea bine. Profesional, veţi face mişcări care vă vor influenţa cariera pe termen lung. În dragoste, totul va merge perfect.

BALANŢĂ. Nu vă puteţi plînge că vă merge rău. Veţi avea multe ocazii să vă afirmaţi, să străluciţi, să faceţi lumea să vorbească despre dumneavoastră, atît la serviciu, cît şi în anturaj. Aveţi grijă, însă, pentru că nu toate comentariile vor fi favorabile şi, uneori, cei care vă laudă cel mai tare pe faţă sînt şi cei care vă bîrfesc pe la spate. Financiar, veniturile vor creşte uşor, ceea ce vă va permite să vă oferiţi mici plăceri.

SCORPION. O săptămîna palpitantă, mai ales sub aspect sentimental. Un comportament mai ciudat al partenerilor vă va da emoţii şi chiar vă va provoca gelozia. Trebuie să vă abţineţi de la crize, pentru că nu veţi face decît să puneţi gaz pe foc. În profesie, urmează o perioadă destul de solicitantă, cu responsabilităţi sporite şi ceva bătăi de cap în privinţa unor termene-limită.

SĂGETĂTOR. Veţi dedica foarte mult timp şi energie vieţii sentimentale. Veţi încerca să reparaţi greşeli făcute faţă de partener sau să introduceţi elemente noi în relaţie. Singur, vă veţi căuta un partener stabil. Farmecul  personal vă va ajuta şi de data aceasta. Profesional, neglijarea unor responsabilităţi ar putea avea consecinţe neplăcute. Efortul pe care îl investiţi pentru a găsi scuze şi subterfugii ar putea fi folosit foarte bine pentru a vă îndeplini sarcinile şi a scăpa de griji.

CAPRICORN. Veţi investi foarte mult în relaţiile sociale, pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Cu alte cuvinte, veţi încerca să vă aranjaţi pile peste tot unde aveţi nevoie. Veţi oferi sfaturi, veţi face diverse servicii, veţi merge la evenimente unde puteţi cunoaşte persoane utile. Financiar, ar fi bine să ţineţi mai strîns de bani şi să nu daţi cu împrumut, pentru că sînt puţine şanse să-i mai vedeţi înapoi.

VĂRSĂTOR. Urmează nişte zile destul de norocoase. Veţi găsi ocazii favorabile să vă rezolvaţi nişte probleme mai vechi, veţi prinde din zbor o informaţie utilă, veţi avea şansa să vă revanşaţi pentru nişte servicii primite. Nici cu banii nu veţi sta rău, pentru că veţi reuşi să fiţi mai econom decît de obicei şi să puneţi deoparte pentru a vă oferi ceva la care visaţi demult.

PEŞTI. Astrele vor fi deosebit de generoase cu dumneavoastră, pentru că vă aşteaptă o săptămînă lipsită de griji, în care principala  preocupare va fi distracţia. Ieşiţi mult, vă plimbaţi,  vă permiteţi tot felul de nebunii. Partea proastă e că, pentru aceste distracţii, veţi băga mîna în buzunar destul de adînc. Săptămîna aceasta nu veţi avea prea mult stres din cauza banilor, dar mai tîrziu, nu se ştie…

Sursa: gds.ro