HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. În această săptămînă, la capitolul bani, nu se înregistrează evenimente semnificative, dar trebuie tras un semnal de alarmă referitor la planeta Jupiter, care îi poate determina pe aceşti nativi să cheltuiască mai mult decît le este obiceiul. Sănătatea Berbecilor poate fi uşor influenţată de Mercur, care le poate slăbi pentru o perioadă sistemul imunitar. În ceea ce priveşte locul de muncă, este posibilă o mărire de salariu sau orice alt fel de cîştig bănesc.

TAUR. Nativii Tauri vor readuce ordinea în viaţa conjugală, fiind favorizată comunicarea cu partenerul, graţie căreia se vor putea lămuri multe neînţelegeri din trecut. Sectorul banilor nu va fi influenţat în niciun fel de planete. În ce priveşte sănătatea, şi aici Taurii stau bine, Soarele, astrul vitalităţii, dîndu-le o bună rezistenţă fizică. La serviciu nu vor fi probleme dacă aceştia îşi vor da interesul puţin mai mult decît de obicei. Dimpotrivă, sînt mari şanse să se facă remarcaţi.

GEMENI. În această săptămînă, Gemenii au tendinţa de a fi mai atenţi şi mai generoşi cu partenerul de cuplu, care va fi cu adevărat surprins. Jupiter le va proteja economiile. Graţie lui Marte, aceşti nativi vor fi într-o formă de zile mari şi vor deborda de energie, atît pe plan fizic, cît şi psihic. La serviciu, Gemenii ar trebui să se aştepte la cîteva beţe în roate, căci Uranus şi Neptun au un impact negativ asupra sectorului profesiei.

RAC. În sfîrşit, o săptămînă în care Racii nu vor mai avea motive de dispute cu partenerii de viaţă sau, cel puţin, nu vor mai avea chef de ele. Din punct de vedere financiar, în această săptămînă Mercur favorizează tranzacţiile. Impactul pozitiv al acestei planete va fi susţinut şi de Jupiter, planeta norocului. Din punct de vedere al sănătăţii, acelaşi Jupiter favorizează slăbirea imunităţii.

LEU. Relaţia acestor nativi cu partenerii de viaţă va fi presărată cu o mulţime de momente de pasiune. Din punct de vedere financiar, aceşti nativi vor avea o săptămînă echilibrată, fără cheltuieli mari şi, deci, fără pierderi inutile de bani. Ba mai mult, Venus îi va ajuta să intre în afaceri profitabile. Atenţie la sănătate! Saturn le diminuează acestor nativi rezistenţa la oboseală şi la stres. La locul de muncă, Leii se pot enerva din orice.

FECIOARĂ. Armonia planetelor aduce şi armonie conjugală. În sectorul banilor, aceşti nativi vor putea intra în posesia unei sume consistente de bani, putînd fi vorba fie de o moştenire, fie de un pariu cîştigat, fie de un loz. Din punct de vedere al sănătăţii, două planete le sînt favorabile acestor nativi – Jupiter, care îi va înzestra cu rezistenţă fizică, şi Marte, care le va da energie fizică şi psihică. La serviciu, Fecioarele sînt din ce în ce mai ambiţioase şi din ce în ce mai aproape de a atinge succesul.

BALANŢĂ. Cuplurile în care unul dintre nativi este Balanţă vor trăi una dintre cele mai frumoase perioade din ultima vreme. În sectorul banilor, Soarele îi va ajuta pe aceşti nativi să-şi îmbunătăţească situaţia financiară. Însă, pe de altă parte, Pluton îi poate predispune la cheltuieli importante. Din punct de vedere al sănătăţii, este de menţionat influenţa lui Uranus care le va imprima Balanţelor o stare de nervozitate accentuată. La locul de muncă, sînt posibile conflicte cu colegii sau chiar cu şefii.

SCORPION. Scorpionii aflaţi într-o relaţie vor avea bucuria să retrăiască clipe asemănătoare celor de la începuturi. Tranzitul lui Mercur, planeta inteligenţei şi a comunicării, le va insufla acestor nativi idei inedite care le va permite să-şi mărească economiile şi să-şi organizeze mai bine bugetul. În sectorul serviciului, un trio de planete le va trezi acestor nativi ambiţia şi îi va ajuta să dărîme orice obstacol li se ridică în cale.

SĂGETĂTOR. În sectorul financiar, aceşti nativi vor beneficia de stabilitate şi vor avea tăria să nu cheltuiască fără măsură pe lucruri care chiar nu le fac trebuinţă. În sectorul sănătăţii, Marte şi Jupiter le asigură nativilor o formă excelentă. Dacă există Săgetători care suferă de vreo afecţiune cronică, aceştia se vor bucura de ameliorarea respectivei boli. Pe plan profesional, sînt avantajaţi nativii care nu au un loc de muncă şi care, în această săptămînă, au toate şansele să-şi găsească unul.

CAPRICORN. Dacă viaţa voastră de cuplu nu v-a mai satisfăcut în ultima vreme, în această săptămînă sînt favorizaţi primii paşi către o remediere a situaţiei. Cît despre situaţia financiară, echilibrul acesteia este serios ameninţat din cauza unor cheltuieli neprevăzute, dar necesare. În această săptămînă, serviciul nu va mai constitui o prioritate pentru voi, preferînd să vă concentraţi pe relaţia cu partenerul sau pe activităţi de relaxare.

VĂRSĂTOR. În sectorul dragostei, Venus le va dărui acestor nativi armonie şi multe momente de tandreţe. Cu Soarele în casa banilor, în această săptămînă sînt favorizate cîştigurile însemnate. Totuşi, nativii sînt sfătuiţi să fie chibzuiţi cu banii pentru că Soarele are un impact trecător, iar locul lui va fi luat de Saturn, o planetă cu un impact destul de nefavorabil asupra banilor. Datorită planetei Marte, Vărsătorii vor fi foarte energici, dar se vor şi enerva repede.

PEŞTI. Peştii vor da dovadă de un romantism ieşit din comun în această săptămînă, ceea ce, evident, va fi spre binele relaţiei de cuplu. Din punct de vedere financiar, sînt posibile cîştiguri neaşteptate. Aşa că dacă nu ştiţi de existenţa vreunei rude care să vă fi lăsat vreo moştenire, măcar jucaţi la Loto. Va fi cu noroc. Prezenţa lui Neptun în zodia voastră va favoriza lipsa de energie. Nu este însă nimic grav, dar o cură de vitamine şi mai multă odihnă vor fi de bun augur.

Sursa: avantaje.ro