HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Nativii care nu şi-au găsit încă jumătatea au şanse să şi-o găsească acum. Cîştigurile din această săptămînă îi vor ajuta să-şi reechilibrezi bugetul, totuşi va trebui să nu cheltuiască mai mult decît este necesar. Totodată, Jupiter, planeta norocului, va amplifica influenţa benefică a celorlalte planete şi le va da nativilor acestei zodii şanse reale de avansare la locul de muncă.

TAUR. Nativii singuri îşi pot cunoaşte jumătatea. Cei care au deja un partener au şanse mari să-şi oficializeze relaţia. Din punct de vedere al cîştigului material, nici Pluton, nici Neptun nu vor fi prea generoşi cu aceşti nativi, de aceea se recomandă cheltuirea cu precauţie a resurselor financiare. În această perioadă, Jupiter îi va predispune pe Tauri la excese culinare. Atenţie, aşadar, la kilogramele în plus!

GEMENI. Jupiter favorizează armonia în relaţia cu partenerul de viaţă. Celor singuri, Jupiter le dă o mînă de ajutor, oferindu-le ocazia mai multor întîlniri în cursul cărora este foarte probabil să-şi întîlnească jumătatea. Prezenta configuraţie astrală nu va fi însă la fel de favorabilă la capitolul bani, nativii putînd avea o serie de cheltuieli neprevăzute. La serviciu, aceşti nativi vor începe să culeagă roadele muncii lor.

RAC. Reprezentanţii acestei zodii îşi vor îmbunătăţi comunicarea cu partenerul de viaţă. Saturn le va pune beţe în roate la capitolul bani, căci fie veniturile lor se vor micşora, fie cheltuielile lor vor creşte. Marte îi va ajuta pe aceşti nativi să aibă un tonus foarte bun, dar vor trebui totuşi să fie atenţi la puseurile de tensiune. Aceeaşi planetă favorizează şi ascensiunea profesională, iar Racii vor avea cîştig de cauză în faţa adversarilor care le pun beţe în roate la locul de muncă.

LEU. Leii singuri vor avea parte de noi parteneri de cuplu, de dorinţe şi pasiuni intense. Sectorul bani nu este foarte bine aspectat, întrucît se pot ivi cheltuieli neprevăzute destul de mari. La capitolul sănătate, Leii pot avea ceva probleme cu insomniile sau angoasele. Ambiţia acestor nativi, amplificată de Marte, riscă să-i împingă pe aceştia să-şi asume nişte riscuri foarte mari. Pentru a nu avea probleme la locul de muncă, reprezentanţii zodiei Leu vor trebui să-şi măsoare cuvintele.

FECIOARĂ. Fecioarele care au deja un partener de viaţă ar trebui să evite să-i stîrnească gelozia, întrucît reacţiile acestuia pot fi neprevăzute. Atenţie la cheltuieli! Deşi Fecioarele nu sînt cheltuitoare de fel, s-ar putea să fie cuprinse de febra cumpărăturilor şi să constate că rezervele financiare li se diminuează considerabil. Pluton influenţează negativ sectorul sănătate, motiv pentru care aceşti nativi vor fi mai puţin rezistenţi la stres şi oboseală. La locul de muncă, Fecioarele vor resimţi mai mult ca niciodată nevoia de a le fi recunoscute meritele.

BALANŢĂ. Balanţele care formează un cuplu, vor trebui să dea dovadă de multă înţelegere pentru a nu ajunge la conflicte cu partenerul de viaţă. Mercur îi va ajuta pe aceşti nativi să-şi reorganizeze bugetul, lucru de care vor avea realmente nevoie, întrucît mulţi dintre ei vor avea cheltuieli cu casa. La locul de muncă, Balanţele vor fi foarte inspirate, vor lua cele mai bune decizii şi vor obţine rezultate încurajatoare. Important este să nu facă excese: nici de mînie, nici de indulgenţă.

SCORPION. Mercur şi Venus le facilitează acestor nativi accesul la armonia relaţională. În sectorul bani, Scorpionii vor avea ocazii bune de cîştig. Uranus le imprimă acestor nativi vitalitate, însă vor trebui să fie atenţi la excesele alimentare pentru că ficatul s-ar putea să se resimtă. Cu voinţa care îi caracterizează şi cu influenţa benefică a planetelor Marte şi Pluton, Scorpionii vor avea toate şansele unei promovări la locul de muncă.

SĂGETĂTOR. În această săptămînă, Jupiter le imprimă acestor nativi dorinţa de a-şi mări familia. La capitolul bani, Săgetătorii vor avea de cules roade după o perioadă în care au muncit pe brînci. Planeta Neptun le va imprima nativilor acestei zodii o sensibilitate mai accentuată la alergii şi epidemii. Situaţia de la locul de muncă se ameliorează, însă, oricum, Pluton le va da capacitatea de a face faţă cu bine stresului şi potenţialelor conflicte.

CAPRICORN. Săptămîna le aduce Capricornilor conştiinţa faptului că relaţia de cuplu trebuie să fie o prioritate. Luna le va perturba acestor nativi echilibrul psihic, ceea ce se va traduce prin oboseală, dispoziţie proastă, rezistenţă scăzută la stres sau slăbirea imunităţii. Deşi, în ultima vreme, la serviciu Capricornii au avut impresia că bat pasul pe loc, lucrurile se vor schimba începînd din această săptămînă, iar realizările nu vor întîrzia să apară.

VĂRSĂTOR. În relaţia de cupu, Vărsătorii vor împleti tandreţea cu pasiunea. Dacă relaţiile dintre parteneri au fost ceva mai reci în ultima vreme, acum lucrurile vor avea toate şansele să revină pe un făgaş normal. Jupiter favorizează cîştigurile mari, astfel încît cei mai mulţi reprezentanţi ai acestei zodii vor avea ocazia să se redreseze din punct de vedere financiar. Acelaşi Jupiter va creşte rezistenţa fizică şi psihică a acestor nativi şi le va oferi posibilitatea de a avea o perioadă fructuoasă la locul de muncă.

PEŞTI. În această săptămînă, Jupiter aduce armonie în viaţa de cuplu. Nativii singuri fie se vor îndrăgosti, fie, dacă iubesc în secret, vor avea şansa ca sentimentele să le fie împărtăşite. În sectorul banilor se înregistrează fie cheltuieli neprevăzute, fie întîrzieri în virarea banilor în cont. În domeniul profesional, Peştii au ocazia să-şi schimbe locul de muncă.

Sursa: avantaje.ro