HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Veţi începe săptămîna plini de inspiraţie. Canalizaţi-vă această inspiraţie pentru că puteţi beneficia de cîştiguri financiare pe viitor. Aveţi grijă cu modul de exprimare deoarece veţi tinde să pierdeţi şirul ideilor. Week- end-ul va fi unul deosebit, aşa că bucuraţi-vă de el!

TAUR. Schimbările vă vor caracteriza această săptămînă. Sînteţi foarte deschişi la oportunităţi, la dialog cu persoane noi, chiar la riscuri. Se va simţi un real progres pe toate planurile, iar sfîrşitul de săptămînă va însemna evenimente sociale foarte plăcute.

GEMENI. Sînteţi foarte circumspecţi în legătură cu tot ce vă înconjoară. Tindeţi să analizaţi mult prea mult orice persoană sau situaţie. Spre sfîrşitul săptămînii veţi avea o atitudine negativă, însă este necesar să revizuiţi comportamentul pentru a nu jigni persoanele din jur.

RAC. Sînteţi persoane-magnet în toate situaţiile ivite şi gradul dumneavoastră de popularitate e în creştere. Aveţi mai mult curaj şi toate problemele se vor rezolva. Orice cumpărături aţi face, analizaţi foarte atent situaţia financiară.

LEU. Sînteţi foarte dedicaţi carierei şi veţi primi laude în legătură cu munca depusă. Prietenii va sînt şi ei aproape şi vă susţin. Făceţi-vă o listă cu toate atuurile dumneavoastră şi încercaţi să vă îmbunătăţiţi progresele şi în viaţa personală. O idee foarte bună de dezvoltare personală este implicarea în activităţile de voluntariat.

FECIOARĂ. Relaţia de cuplu este minunată şi realizaţi importanţa persoanei de lîngă voi. Avînd în vedere situaţiile care se vor ivi, încercaţi să găsiţi un echilibru intre pragmatism şi emoţie. Veţi fi foarte implicat în activităţi sociale şi veţi primi credit din partea prietenilor.

BALANŢĂ. Sînteţi foarte posesivi cu persoanele dragi şi vă veţi implica foarte mult în viaţa lor personală. Aveţi grijă să nu exageraţi pentru a păstra relaţiile de prietenie intacte. Sfîrşitul săptămînii va însemna multă agitaţie, dar totul se va termina cu bine.

SCORPION. Evitaţi situaţiile stresante cu înţelepciune. De asemenea, aveţi răbdare în tot ceea ce întreprindeţi. Atitudinea dumneavoastră e mai conservatoare decît de obicei şi nu vă setaţi aşteptări mari. Vor apărea multe obstacole, dar veţi fi capabili să treceţi peste ele.

SĂGETĂTOR. Sînteţi foarte muncitori şi totodată apreciaţi pentru munca depusă. Este nevoie să luaţi decizii realiste pentru a soluţiona diverse chestiuni. Păstraţi-vă buna dispoziţie în fiecare zi. Vor apărea diverse aventuri, care vor lăsa în urmă amintiri foarte plăcute.

CAPRICORN. Luaţi lucrurile mai uşor şi nu vă mai irosiţi energia. De la jumătatea săptămînii, veţi deveni mai aglomeraţi şi trebuie să vă organizaţi agenda foarte bine. Momentele plăcute se pot îmbina cu momente foarte stresante.

VĂRSĂTOR. Ar trebui să renunţaţi să mai priviţi în trecut şi să revizuiţi prezentul pentru a nu afecta viitorul. Dacă simţiţi nevoie de a fi mai romantici, nu vă abţineţi. Persoana iubită va aprecia acest lucru. Căutaţi să faceţi lucruri distractive pentru a nu cădea în plasa anxietăţii.

PEŞTI. Aveţi tendinţa de a acţiona într-un mod mai artistic în această perioadă. Totuşi, nu vă pierdeţi în detalii inutile şi analize prea profunde. Pot apărea situaţii care să necesite o viziune mai pragmatică, iar dumneavoastră veţi fi cel care se va ocupa de rezolvarea lor.

Sursa: Revista YVE