Halucinatiile sefei postului de televiziune Russia Today: ”Acei copii care nu vor studia in Occident vor ramine oameni normali. Daca Rusia nu cistiga razboiul, va fi rau pentru intreaga omenire”

Margarita Simonian, şefa postului de televiziune Russia Today, a declarat, într-o emisiune TV de Luni seara, că acei copii care nu vor studia în Occident vor rămîne oameni „normali“ şi că dacă Rusia nu cîştigă războiul va fi rău pentru întreaga omenire.

„Ei toţi cred că noi vom pierde şi Occidentul va cîştiga. Ei nu înţeleg că asta este imposibil. Este pur şi simplu imposibil, nu se va întîmpla niciodată”, spune Simonian. Şefa Russia Today susţine că „fie vom cîştiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea, nu există nici o altă cale”.  

„Cînd oamenii întreabă cît va mai dura războiul în termeni de alienare şi confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obişnuiţi-vă cu această viaţă nouă”, le transmite ea ruşilor.  

„Brava lume nouă duce direct în Iad“ „Nu pot să suport vaietele cu «ne pare rău pentru copii». De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun «Oamenilor, ar trebui să vă bucuraţi», a mai spus Margarita Simonian.

Ea afirmă că „brava lume nouă duce direct în Iad. Peste 10 ani, veţi spune «Mulţumesc foarte mult. Mulţumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident» fiindcă copilul tău va rămîne o persoană normală”, continuă ea.