FRANTA - AUSTRALIA 4-1. CAMPIOANA EN-TITRE ISI RESPECTA "BLAZONUL"

Franța s-a impus în fața Australiei, 4-1, într-un meci din cadrul Grupei D a Cupei Mondiale.Partida dintre Franța și Polonia a început într-un mod neașteptat, cu un gol marcat de formația din "Țara Cantoanelor", în minutul, prin Goodwin. Campioana en-titre s-a trezit însă și a început să preseze în căutarea eglării.

Aceasta a venit la jumătatea primei părți, de la Rabiot, care a fost servit excelent de Theo Hernandez. Doar 5 minute mai tîrziu, o greșeală a australienilor a fost speculată de Giroud, care a marcat cu poarta goală.

Francezii au continuat să preseze și au ratat mai multe ocazii mari. Partea a doua a adus noi goluri pentru elevii lui Didier Deschamps. Mai întîi, Kylian Mbappe a înscris, pentru ca Olivier Giroud să reușească dubla și să stabilească astfel scorul final, Franța - Australia 4-1.

 

Programul zilei de 23 noiembrie de la CM 2022

Miercuri sînt programate alte patru partide interesante la Campionatul Mondial din Qatar. Vor intre în scenă două dintre echipele plasate de favoriţi printre favoritele la trofeu, însă asta nu înseamnă că nu pot apărea surprize.

  • Maroc - Croația, ora 12:00
  • Germania - Japonia, ora 15:00
  • Spania - Costa Rica, ora 18:00
  • Belgia - Canada, ora 21:00

Sursa: digisport.ro