DORIN RECEAN S-A ÎNTÎLNIT CU AMBASADORUL AZERBAIDJANULUI

Aprofundarea relațiilor moldo-azere, inclusiv sporirea volumului de investiţii în ţara noastră au fost discutate la întrevederea premierului Dorin Recean cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov, decan al corpului diplomatic. Oficialii au menționat importanța menținerii și dezvoltării unui parteneriat eficient și reciproc avantajos, în beneficiul cetățenilor ambelor state.

Șeful Executivului a subliniat că autorităţile sînt deschise pentru aprofundarea cooperării în vederea sporirii volumului comerţului bilateral. De asemenea, premierul Dorin Recean s-a pronunțat pentru o interacțiune mai dinamică între comunitățile de afaceri din cele două țări în domenii precum IT, agricultura și energia.

„În țara noastră deja activează mai multe companii azere și vă invităm să explorăm împreună oportunitățile oferite de locația Republicii Moldova”, a spus premierul Dorin Recean.

Ambasadorul Gudsi Osmanov a menționat că relația între Azerbaidjan și Republica Moldova a fost și va rămîne una specială, reiterînd disponibilitatea ţării sale de a impulsiona realizarea mai multor proiecte de pe agenda bilaterală.

Sursa: gov.md