Doi nemernici români, frați, au ucis, cu o cruzime animalică, un bătrîn de 77 de ani, în Italia

Autoritățile italiene au reținut doi frați români, în vîrstă de 23 și 25 de ani. Aceștia sunt acuzați că au comis o crimă înfiorătoare asupra unui bătrîn din Roma, pe care îl mai ajutau la treburile casnice.

Potrivit presei locale, victima se numea Enzo Vetrano și avea 77 de ani, iar cu cei doi frați români se cunoștea de ani de zile.

Din primele informații, se pare că cei doi frați mai lucrau cu ziua pentru bătrîn și uneori erau cazați în casa acestuia situată pe Via Lago di Bracciano din Nettuno.

Corpul bătrînului a fost găsit chiar de către soția acestuia, într-o vilă care se construia lîngă casa lor. Femeia a rămas șocată cînd a văzut că bătrînul avea efectiv o gaură în partea din spate a gîtului, informează Roitalianul.

Lîngă corpul bărbatului a fost găsit și un tîrnăcop, care se pare că a fost arma crimei.

Anchetatorii au aflat că cei doi tineri reținuți frecventau de ani de zile casa victimei, care adesea îi găzduia și le dădea diverse lucrări de grădinărit și renovare.

De asemenea, cei doi au fost văzuți de vecini la locul crimei, imediat înainte și după uciderea lui Enzo Vetrano.

Motivul crimei rămîne încă neclar, dar primele indicii arată că între cei conaționalii noștri și pensionarul italian a avut loc o dispută legată de bani.

„Cei doi frați români au fost arestați la cîteva ore după crimă, în imediata apropiere de locul crimei, în timp ce se aflau în mașina lor, care a fost percheziționată.

Alte mărturii adunate pe parcursul zilei au confirmat prezența celor doi la locul crimei imediat înainte și după agresiunea suferită de Vetrano.

La sfîrșitul investigațiilor, au fost puse sub sechestru locuința unde a fost găsit corpul victimei, arma crimei, mașina menționată anterior, telefoanele mobile ale fraților reținuți și hainele pe care le purtau.

Cei doi arestați au fost duși la penitenciarul Velletri, la dispoziția autorității judiciare”, au transmis carabinierii italieni.