DOCUMENTE FBI DECLASIFICATE DEMONSTREAZĂ CARE ESTE ADEVĂRUL DESPRE HITLER

Noile documente FBI declasificate de curînd relevă un fapt poate incredibil pentru mulţi oameni de pe această planetă. Guvernul american ştia de mult că Hitler nu a murit în Germania, ci a dus o viaţă pastorală, liniştită în Munţii Anzi din America de Sud, mult după sfîrşitul celui de-Al doilea Război Mondial, scrie esoterism.ro.

Varianta istorică oficială, care şi astăzi se predă în şcolile de pretutindeni este că pe 30 Aprilie 1945, Adolf Hitler împreuna cu Eva Braun, soţia sa, s-au sinucis în bunkerul său de lînga Berlin, după care soldaţii au primit ordin să le incinereze trupurile în faţa bunkerului. Această variantă a fost susţinută şi de către sovietici, care au ajuns primii la faţa locului după cucerirea Berlinului, iar trupurile carbonizate au fost luate la Moscova şi interzise orice cercetări sau investigaţii asupra lor.

Care să fi fost scopul? Cu SUA, acum este clar, elita sionistă a dorit ascunderea realităţii faţă de pionul central format de către ei pentru punerea în aplicare a viitoarei Noi Ordini Mondiale. Dar Stalin? Se ştie acum că între acesta şi Hitler a existat o alianţă foarte strînsă înainte de începerea oficială a celui de-Al Doilea Război Mondial. Aceştia, în cîrdăşie, au atacat Polonia din ambele părţi, înainte de 1939, cînd se declară oficial începerea celui de-Al Doilea Război Mondial. Stalin avea o încredere şi admiraţie extremă faţă de Hitler. La fel şi viceversa. Se considerau lideri puternici care ar putea schimba viitorul planetei.

Despre sfîrşitul fals al lui Hitler Agenţia de Informaţii ştia. Documentele ieşite acum la lumină arată nu numai faptul că aceştia ştiau că Hitler cu Eva Braun sînt în viaţă, ci şi că OSS (serviciile de informaţii de atunci) şi însuşi Allen Dulles, directorul acestei Agenţii le-a oferit ajutorul acestora.

Într-un document al FBI din Los Angeles, se stipulează faptul că un submarin misterios a acostat pe coasta argentiniană, lăsîndu-i pe oficialii de rang înalt. Deci FBI-ul ştia că Hitler şi Eva Braun trăiesc undeva în Anzi.

Cine este informatorul misterios?

Într-o scrisoare din L.A. a Biroului din August 1945, un informator neidentificat a fost de acord să facă schimb de informaţii pentru azil politic. Informatorul cunoştea nu doar faptul că Hitler a sosit în Argentina, ci el a fost unul dintre cei patru oameni care au avut contact cu submarinul respectiv. Au fost două submarine care au acostat pe coasta Argentinei, iar Hitler şi Eva Braun au fost la bordul celui de-al doilea.

Guvernul argentinian nu numai că a salutat sosirea fostului dictator, ci a ajutat chiar la ascunderea sa. Informatorul a oferit detalii credibile cu privire la satele prin care Hitler şi partidul său au trecut şi cu privire la caracteristicile sale fizice.

În documentele FBI, agentul respectiv nu este evidenţiat nominal dar, este foarte credibil în viziunea altor agenţi.

FBI-ul a încercat să ascundă existenţa lui Hitler

Chiar şi cu această descriere detaliată, direcţiile FBI-ului nu au urmat investigarea acestor piste. Cu dovezi palpabile că, înainte de finalul războiului, un submarin U-530 a acostat pe coasta argentiniană şi sub mărturia martorilor oculari că un înalt oficial german a fost adus pe pămîntul argentinian nu s-a făcut nici o investigaţie.
Mai multe documente detaliază din mărturiile mai multor martori oculari că Hitler şi Eva Braun nu au murit în bunker.

În 1945, ataşatul militar la Buenos Aires a informat Washingtonul că există o mare probabilitate ca Hitler şi Eva Braun să fi ajuns în Argentina. Această coincidea cu apariţia submarinului german U-530 pe coasta argentiniană. La toate acestea se adaugă articole din presa vremii, care detaliază construirea unui conac în stil bavarez la poalele Munţilor Anzi.

O dovadă în plus vine de la arhitectul Alejandro Bustillo, care a scris cu privire la proiectarea şi construcţia noii case a lui Hitler, care a fost finanţată anterior de către imigranţii bogaţi germani.

Dovada irefutabilă că Hitler a scăpat

Probabil dovada cea mai concludentă că Hitler a supravieţuit căderii Germaniei se află în Rusia. O dată cu ocupaţia sovietică din Germania, aşa-zisele rămăşiţe pămînteşti ale cuplului Hitler – Eva Braun au fost rapid ascunse şi trimise în Rusia pentru a nu mai fi cercetate. Asta pînă în 2009, cînd unui arheolog din statul Connecticut, Nicholas Bellatoni, i-a fost permisă efectuarea unor teste ADN pe unul din fragmentele de craniu recuperate.

Ceea ce el a descoperit a fost o surpriză de proporţii în comunităţile academice. Nu numai că ADN-ul nu se potriveşte cu probele înregistrate ca fiind ale lui Hitler, ele nu se potrivesc nici ADN-ului familial al Evei Braun. Deci, întrebarea este, ce-au descoperit sovieticii în buncăr, şi unde este Hitler?

Generalul Eisenhower, comandantul trupelor aliate din timpul vestitei debarcări din Normandia şi viitorul preşedinte al SUA, îşi exprima părerea, fiind citat în ziarul Stars and Stripes din 1945, că Hitler ar putea trăi liniştit undeva în Argentina. Stalin şi-a exprimat de asemenea îngrijorarea despre aceasta posibilitate.

Toate aceste dovezi arată faptul că serviciile secrete ale vremii au ajutat înalţi oficiali nazişti să scape urmăririi internaţionale iar istoria scrisă şi numeroasele anchete de după război au fost şi continuă să fie o manipulare a opiniei publice despre adevăruri istorice.

La fel s-a întîmplat şi cu Adolf Eichmann, nazistul ideologiei Soluţia Finală, care trăia în Argentina acoperit de serviciile occidentale. În 11 Mai 1960 a fost prins de către agenţii Mossad (serviciile secrete israeliene), judecat şi executat prin spînzurare în 1961.

Acest adevăr expus în acest articol vine să completeze adevărul total despre cine se află în spatele marilor conflicte ale omenirii. Acum se ştie că prin Operaţiunea Paperclip aproximativ 2.000 de nazişti de top al celui de-al treilea Reich au fost aduşi în SUA, au primit cetăţenie americană sub o nouă identitate şi puşi ,,la treabă”. Printre ei, amintesc de generalul Reinhard Gehlen care la sfîrşitul regimului nazist a fost şeful serviciilor secrete, iar mai tîrziu, în SUA, a fost reformatorul şi întemeietorul CIA-ului de astăzi, Wernher von Braun, fostul şef al programelor rachetelor V1 şi V2 naziste, a fost întemeietorul programului american Apollo şi cel ce-a dezvoltat tehnologia rachetelor şi mulţi alţii din toate domeniile, inclusiv ,,vestitul” doctor malefic Mengele cu sinistrele sale experimente din lagărele naziste.

Istoria scrisă şi învăţată astăzi nu este decît o înşiruire spaţio-temporală de evenimente, fără să se atingă adevăratele cauze şi cine a fost în spatele tuturor acestor conflicte. Totul se leagă de bani şi scopuri oculte. Cînd nu înţelegeţi un fenomen sau eveniment, mergeţi pe urma banilor şi ajungeţi la sursa lui.

În concluzie, Hitler, după ce a fost iniţiat în ocultism şi ajutat financiar să preia puterea în Germania (Prescott Bush, bunicul fostului preşedinte american îl finanţa constant pe Hitler şi-i alimenta maşina de război cu petrol, inclusiv cînd SUA erau în război cu Germania, după operaţiunea ,,steag fals” de la Pearl Harbor), după ce a distrus Europa şi a lăsat în urmă cca. 50 de milioane de morţi, sacrificaţi pentru entităţile supreme reptiliene ale cabalei, i s-a asigurat o viaţă liniştită la poalele Anzilor, în Argentina pînă la moartea sa naturala, prin anii ’70.

Şi oamenii continuă încă să creadă cuvîntul istoricilor şi academicienilor, precum şi documentarele istorice de pe Discovery sau History despre istoria omenirii.

Sursa: Obiectiv.info.ro