DESCOPERA DEFECTELE ZODIEI TALE!

BALANŢĂ. Spre deosebire de celelalte zodii, Balanţa imprimă celor care se nasc cu semnul ei anumite defecte specifice, în funcţie de personalitate. De obicei, nativii acestei zodii nu pot să menţină un raport între cele două talere ale balanţei şi sînt predispuşi la tot felul de excese. Balanţele pot „suferi” de zgîrcenie, de laşitate sau de lenevie.

SCORPION. Dacă aveţi prin preajmă un reprezentant al zodiei Scorpionului, înarmaţi-vă cu multă răbdare. Cei născuţi sub acest semn zodiacal pot fi „greu de citit” şi pentru ei totul are o limită ce nu trebuie depăşită. Scorpionilor le lipseşte iniţiativa şi pot fi, în anumite împrejurări favorabile lor, leneşi peste măsură.

SĂGETĂTOR. Cei născuţi sub acest semn zodiacal pot să dea dovadă de trăsături ce reflectă o anumită doză de iresponsabilitate. Greşesc cu nevinovăţie şi de cele mai multe ori nu iau în calcul riscurile sau pierderile ce pot apărea cînd fac diverse activităţi. Astrologii susţin că Săgetătorii au un mod nesăbuit de a reacţiona la provocările celor din jur şi că nu-şi calculează mişcările, ci doar le intuiesc.

(continuarea în numărul următor)