DE CE NU TE PLAC OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

Capricornii sînt exact opusul Săgetătorilor. Dacă alţii preferă să iasă în oraş, să meargă în excursii, sau să danseze pînă în zori, Capricornul va fi cel care vrea să rămînă acasă. Pentru că este workoholic, Capricornul vrea mereu să se odihnească, să facă economie de bani şi de timp liber. Dacă cineva nu-l place pe Capricorn, este pentru că vrea mereu să muncească şi rar să se distreze.

Vărsătorii sînt foarte zăpăciţi şi asta poate irita anumite persoane. Dacă ai impresia că ai făcut un Vărsător să stea locului, te înşeli amarnic. Nu numai că se plictisesc repede şi sînt agitaţi, dar au şi mintea mereu în altă parte şi un nativ dintr-o zodie foarte organizată ar putea să nu placă deloc fluşturaticul Vărsător.

Peştii au un singur păcat major, care îi face greu de plăcut de anumite persoane mai energice: sînt firavi şi dau impresia unei delicateţi bolnăvicioase. Dacă vrei să pui la cale o excursie de grup, nu o să apelezi niciodată la nativul din Peşti să se ocupe de organizare. Asta îi poate supăra pe unii Peşti, care vor mereu să arate că sînt demni de încredere, dar zodia lor este una delicată şi visătoare, nu energică şi pusă pe fapte mari.

Sursa: libertatea.ro