DE CE NU TE PLAC OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

Balanţele sînt atît de nehotărîte şi timide, încît pot enerva pe oricine. Dacă abia ai cunoscut o balanţă, să nu te mire nesiguranţa şi ezitările, sînt ceva absolut normal pentru ele. Dacă este ceva care enervează la Balanţe, atunci este vorba despre faptul că niciodată nu aleg ceva din prima. Dacă le întrebi dacă sînt sigure pe decizia lor, vor ezita, vor da înapoi, apoi înainte, apoi se vor răzgîndi de cîteva ori.

Scorpionii sînt o zodie destul de dificilă cînd vine vorba de oameni şi de relaţii interumane. Dacă vrei să intri pe sub pielea unui Scorpion, trebuie doar să fii om serios şi să nu te ţii de glume, dar dacă nu-ţi place un Scorpion, atunci poate că te deranjează senzualitatea lor. Scorpionii au tendinţa să pară prea sexy, în situaţii nepotrivite şi flirtează cu cine nu trebuie, cînd nu trebuie.

Săgetătorii sînt foarte activi şi plini de energie. În general, această poftă de viaţă este contagioasă şi binevenită, dar poate deveni obositoare pe termen lung. Dacă iubeşti un Săgetător, există şanse mari să te saturi de aventuri, de idei năstruşnice pentru week-end şi de vacanţe scumpe în locuri exotice.

(continuarea în numărul următor)