DE CE NU TE PLAC OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

Racii sînt foarte timizi şi uneori chiar puşi pe distracţie. Dacă cineva nu îi are la inimă, este pentru că dau adesea înapoi şi renunţă la planuri care le par imposibile, sau pentru că sunt, în general, zgîrciţi. Pe cît de sentimentali, pe atît de chibzuiţi, Racii nu aruncă nimic şi nu lasă nimic la voia întîmplării, aşa că orice idee bună poate fi demoralizată de un nativ al acestei zodii.

Leii au multe defecte, dar cel mai grav este că nu iubesc pe nimeni atît de tare ca pe ei înşişi. În afaceri, această trăsătură de caracter îi poate ajuta să facă bani şi să ajungă departe, dar în viaţa personală sau în iubire, le poate aduce numai probleme. Cum să placi un om care se va pune mereu pe el pe primul loc? Ce te faci cînd vrei să te iubească? Sau cînd vrei să aveţi copii?

Fecioarele sînt celebre pentru cît de creative sînt cînd se vaită. Se plîng de orice, de la calitatea apei de la robinet, la gustul lipsit de sare al mîncării, sau chiar la performanţele modeste în pat ale partenerului. Cum să placi mult timp pe cineva care te critică tot timpul şi care e veşnic nemulţumit?

(continuarea în numărul următor)