CUM TE SABOTEAZA OAMENII, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

Cum te sabotează celelalte zodii

GEMENI. Nu este niciun secret că nativul acestei zodii își vede întotdeauna interesul. Nu are niciun sentiment pentru ceilalți, dacă îți dă un sfat cînd treci prin momente grele, o face ca să îți arate cît este de deștept și să cîștige respectul tău, pentru ca, pe viitor, să profite de asta. Dacă te-ai născut în această zodie, îi vei săpa pe ceilalți fără să ridici suspiciuni și fără remușcare. Tu ai un talent extraordinar pentru trădare, nu se va prinde nimeni de asta!

RAC. Racul este loial și demn de încredere! Îi pasă de oameni și nu ar putea să facă rău nimănui, oricît bine i-ar aduce asta. Nu îl interesează să evolueze profesional pe suferința altora și nici fericirea în dragoste nu speră să o obțină astfel. Probabil este una dintre puținele zodii care nu ar face nimic imoral, mai ales pentru că îi este teamă de pedeapsa divină!

LEU. Un caracter dubios are, însă, Leul! Nu își pune în cap să îi rănească pe ceilalți, dar este foarte egoist și pentru a-i fi lui bine, nu are nicio problemă să îi trădeze pe alții. Dacă îți descoperă slăbiciunea, nu va avea nicio problemă să profite de asta. Poate va decide să fie prietenul tău și te va șantaja de fiecare dată cînd refuzi să faci ce îți spune.

(continuarea în numărul următor)