CRISTIANO RONALDO A PRIMIT TROFEUL REZERVAT CELUI MAI BUN MARCATOR INTERNAŢIONAL

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a primit trofeul rezervat celui mai bun marcator al anului în meciurile internaţionale, din partea Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a fotbalului (IFFHS), anunţă presa iberică.

În atribuirea acestui trofeu, IFFHS ţine cont de golurile marcate în competiţiile internaţionale, atît la nivel de club cît şi pentru selecţionata naţională. Cristiano Ronaldo a reuşit în cursul anului trecut să înscrie 25 de goluri: 15 pentru Real Madrid în Liga Campionilor şi 10 în tricoul reprezentativei Portugaliei.

În total, Cristiano a reuşit să înscrie 69 de goluri în toate competiţiile la care a participat pe parcursul lui 2013, cel mai bun bilanţ anual din cariera sa.

În clasamentul provizoriu pe anul 2014 conduce ghanezul Asamoah Gyan, jucătorul echipei Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, cu 18 goluri în competiţiile internaţionale, urmat îndeaproape de Cristiano Ronaldo (17), brazilianul Neymar (16) şi francezul Karim Benzema (14).

Sursa: romaniansoccer.ro