CREDEA CĂ E SUFLETUL EI PERECHE, DAR CÎND I-A CĂUTAT NUMELE PE GOOGLE A AVUT UN ŞOC

Holly Thorogood l-a cunoscut pe Martin Haze în barul hotelului deţinut de părinţi. A simţit din primul moment că este iubirea vieţii ei. „Era drăgăstos, atent. Nu aveai cum să nu te îndrăgosteşti de el. Inclusiv prietenii mei s-au îndrăgostit de el”, a mărturisit britanica.

Plănuiau să se căsătorească, însă tînăra a descoperit că cel care urma să îi devină soţ avea un secret, scrie Daily Mail. Martin Haze fusese condamnat pentru agresiune sexuală. Acesta fusese condamnat la şase ani de închisoare în 2006 pentru că a violat o pensionară. După ce a fost eliberat, bărbatul a mai fost închis de două ori pentru că nu a respectat regimul aplicat agresorilor sexuali.

Bănuielile că ceva nu este în regulă cu bărbatul pe care îl considera sufletul ei pereche au început după un an de relaţie, atunci cînd a constat că numele lui de familie nu era acelaşi cu cel al surorii lui. Pe el în chema Haze, iar pe ea Hoyle. Martin a liniştit-o spunîndu-i că sînt fraţi doar din partea mamei.

„Atunci când l-am întrebat de această diferenţă nu a avut curajul să mă privească în ochi. A început să se fâstâcească”, a mai spus Holly Thorogood. Pentru că răspunsul dat nu a mulţumit-o, britanica a introdus pe motorul de căutare Martin Hoyle. Nimic nu a pregătit-o pentru ce a urmat, scrie Daily Mail. Primul rezultat obţinut a fost că bărbatul pe care îl adora era căutat de poliţie.

Astfel, Holly a descoperit că bărbatul alături de care visa să îşi întemeieze o familie era în realitate un agresor sexual. Martin Hoyle a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce a violat o femeie de 74 de ani, în timp ce aceasta făcea duş. Nu era la prima greşeală de acest gen. A mai fost acuzat de viol de o femeie de 73 de ani.

„Bărbatul pe care îl iubeam era un monstru. Mi se întoarce stomacul pe dos când mă gândesc că am întreţinut relaţii intime cu o astfel de persoană”, a mai mărturisit femeia.

După descoperire făcute, femeia a alertat autorităţile, care au venit şi l-au arestat pentru a patra oară pe bărbat, de această dată pentru că s-a dat drept altcineva. Uitându-se în spate, Holly spune că au existat pe parcursul relaţiei tot felul de semne, dar pe care le-a ignorat. „Mi-a spus că este un muncitor calificat, dar nu a reuşit să îşi găsească un loc de muncă. Nu am mers niciodată în vacanţă în altă ţară, pentru că el nu avea paşaport”, a mai spus britanica.