CORECTITUDINEA POLITICA, MIGRANTII SI IDENTITATEA PIERDUTA A EUROPEI

Sandu și PAS primesc bani mulți ca să reziste, dar ce vor da în schimb finanțatorilor?

Cu Germania și Franța pe post de cîrmaci, UE impune Statelor membre noi și noi ”principii și valori” ale căror scopuri sunt ștergerea identităților naționale specifice ale Țărilor membre, țelul final fiind transformarea Europei într-un monolit dominat de neomarxismul Corectitudinii Politice. Toate acestea se întîmplă pe fondul unei coabitări bizare cu politica permisivă de primire a milioane de migranți islamici. O rezistență națională extrem de vizibilă vedem în cazul Poloniei și Ungariei, atît în raport cu Corectitudinea Politică, cît și cu politica migraționistă.

S-a ajuns în situația în care absolut nici un Stat membru al UE nu mai poate să-și negocieze cu Bruxellesul interesul național, care cuprinde inclusiv tradiții naționale specifice, religie, cultură etc. Dependența de UE este totală – politică și economică, mai ales. O excludere sau o ieșire voluntară din UE a unui Stat poate echivala și cu falimentul de Țară. Vedem cu toții cît plătește Marea Britanie prin ieșirea din UE. Țări ca România, Bulgaria, Grecia etc. nu sînt însă Marea Britanie, motiv pentru care nici nu crîcnesc.

La bazele falimentului european stau Corectitudinea Politică și migranții islamiști. Anume aceste două elemente vor fi surse permanente de configurare a noi și noi grupări politice și civice extremiste. Extremiste… e un fel de a o spune, mai curînd în limbajul european actual, iar asta pentru că aceste grupări vor exista mereu din rațiuni de autoapărare, de legitimă apărare a interesului național. Germania și Franța, în primul rînd, sunt mari absorbante de migranți islamiști deoarece au nevoie de mînă de lucru. Economicul, observați, prevalează asupra conservării specificului național istoric. Peste toate, însă, avem de-a face cu dictatura Corectitudinii Politice.

În raport cu invazia migranților, europenii nu-s capabili să aibă demnitatea națională a australienilor. Australienii, prin oficialii lor, le-au spus migranților islamiști: Noi ne-am cîștigat drepturile noastre democrate cu sacrificii, avem religia noastră creștină pe care vrem să ne-o respectați, nu noi v-am invitat aici, ci ați venit voluntar, nu ne impuneți religia voastră, iar dacă nu vă convine sunteți liberi să plecați!

Apelînd la o logică elementară, migranții islamiști care fug din Țările lor devastate de războaie ori sărăcie, ar trebui să se refugieze în acele State islamiste bogate, acolo unde sunt coreligionari de-ai lor. Ei, însă, vin în Țările bogate ale Europei, cu năravurile, datinile și ceremonialele lor religioase pe care Bruxellesul obligă Statele membre ale UE să le respecte și să nu-i lezeze prin propriile lor sărbători creștine. Observați, așadar, că nu migrantul ”oaspete”, pe care eu nici nu l-am chemat în casa mea, trebuie să-mi respecte legile mele, ci eu pe ale lui, dîndu-i-se astfel statut de ocupant. Se știe deja că o serie de Țări europene și America de Nord, ”ca să nu se lezeze sentimentele religioase ale islamiștilor”, au trecut la index pomenirea sărbătoririi Crăciunului, în favoarea ”sărbătorilor de Iarnă”, exact ca pe vremea dictaturii comuniste, precum și Paștele. În acest context, e de mirare că apar partide politice și organizații civice care le cer migranților islamiști să ”meargă în lumea lor”?

La rîndu-i, agresivitatea Corectitudinii Politice va întreține permanent rezistențe naționale. Vor exista mereu oameni și grupuri care vor să-și păstreze națiunea istorică tradițională pentru a cărei făurire au luptat generații întregi. Problema mare constă în aceea că neomarxismul Corectitudinii Politice a fost adoptat oarecum oficial în SUA, Canada, Australia și UE.

Această restaurație nu s-a făcut peste noapte, ci a fost plămădită pe parcursul a cîteva decenii. În interpretare proprie, subiectivă, firește, cred că primii promotori ai Corectitudinii Politice s-au conexat fraudulos la mișcările de emancipare ale femeilor din anii 60, dar și la activismul luptătorului pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din SUA Martin Luther King Jr. de prin anii 50 ai mileniului trecut. Ceea ce au reușit să impună legislativ deja promotorii Corectitudinii Politice în unele State occidentale ne aduce aminte de perioada neagră a Inchiziției. Știința este negată în virtutea ”principiilor” Corectitudinii Politice. Spre exemplu, Corectitudinea Politică neagă adevărul științific potrivit căruia există ”rase umane”.

Savanții ne explică faptul că noțiunea de ”rasă” este definită ca fiind un grup subspecific distinct fenotipic și/sau geografic, care este constituit dintr-un grup de indivizi care trăiește într-o zonă definită și prezintă caracteristici fenotipice și frecvențe de genă prin care se deosebesc aceste grupări. Oamenii de știință consideră că există trei rase umane principale – rasa europeană (caucaziană), rasa mongoloidă și rasa australo-negroidă. Alți savanți consideră drept rase distincte cele două ramuri ale rasei australo-negroide, acestea fiind rasa negroidă și rasa australoidă. Pe 17 Mai 1998, însă, Asociația Antropologilor Americani a emis o declarație prin care respinge noțiunea de rasă biologică în specia umană. ”Criteriile folosite sunt genetice: indivizii diferă mai mult în interiorul grupurilor propuse drept rase, decît între grupuri, iar diferențele asociate cu poziția geografică au pasaje graduale, de la o zonă la alta, în locul delimitărilor bruște observate la specii unde rasele sunt o realitate”, se precizează în declarație.

Indiferent de adevărurile științifice și de evidențe, dictatura Corectitudinii Politice a ajuns să inculpe penal un individ alb dacă spune că cel din fața lui este negru. Demență totală! Cuvîntul ”negru” a ajuns o hulă dacă-i rostit. Paradoxul constă în aceea că această aberație este promovată tocmai de către negri, care nu-s albi. Că admitem sau nu că există rase, ține de nivelul de instrucție a fiecărui individ, dar că absolut toți, indiferent de rasă, suntem egali și că nici unul nu este mai presus decît celălalt este un adevăr incontestabil! Și în acest caz, se înțelege că există mari profitori prin cultivarea acestui segregaționism primitiv. Totodată, nu pot să nu fiu de acord cu pedepse maxime pentru absolut toți primitivii și criminalii de arieni și rasiști. În fond, orice om se cam naște și la întîmplare, cumva.

În acest context într-adevăr dement, Corectitudinea Politică agresivă a ajuns pînă acolo încît vrea să interzică și basmul ”Alba ca zăpada”, căci, chipurile, ar fi ofensator pentru negri. Au început deja să fie interziși mari scriitori, mari opere literare, muzicale și plastice, să se dărîme statui ale unor celebri oameni de Stat sau eroi doar pentru că nu sunt ”corecți politic” în raport cu negrii. SUA, prin adoptarea supremației Corectitudinii Politice, își dau singure cu tomberonul în cap! Or să ajungă, cîndva, să li se conteste legitimitatea și să li se incrimineze masacrarea băștinașilor, Marea Britanie să îngenuncheze în fața popoarelor supuse Imperiului Britanic, la fel Spania, Portugalia, Belgia, Olanda etc.!

O altă formă, cea mai periculoasă, a agresivității Corectitudinii Politice dictate de către UE Statelor membre este dominația dictatorială a unei minorități sexuale asupra majorităților naționale. Vorbim aici despre homosexuali, lesbiene și transsexuali. Nu are nimeni nimic cu existența inevitabilă a lor. Sunt protejați de lege. Atunci de ce trebuie să îngenuncheze o majoritate doar ”ca să nu-i ofenseze”? De ce UE vrea, în final, ca majoritățile naționale să renunțe la apelativele de ”doamnă” și ”domnule” ”ca să nu-i ofenseze”? Ce, ei nu trebuie să accepte niște realități în care s-au născut și au devenit altfel? De ce UE vrea, în final, ca majoritățile naționale să renunțe la apelativele de ”tată” și de ”mamă” în favoarea celor de ”părinte 1” și ”părinte 2” ”ca să nu-i ofenseze? Ce, ei, în copilărie și acum astfel se adresează părinților lor? De ce UE obligă majoritățile naționale să accepte ca perechile de homosexuali și lesbiene să înfieze copii dacă nu-s capabili să și-i facă singuri? Despre ce educație vorbim și despre ce fel de protecție reală a copiilor poate fi vorba? Mai vor să se cunune la biserică… Despre ce fel de religie creștină vorbim?

Mă opresc aici, dar nu fără să atenționez că astfel de condiționalități se vor abate și asupra Republicii Moldova. Nu de florile mărului au fost investiți atîți bani pentru ca Maia Sandu și PAS să preia Puterea în Stat. Ca să reziste, au nevoie de bani mulți, obținuți prin împrumuturi istovitoare, pe care le vor restitui tot bieții de moldoveni amărîți, atunci cînd talibanii galbeni din PAS nu vor mai fi la Putere. În schimbul acestor împrumuturi, PAS va trebui să voteze legi convenabile Corectitudinii Politice și chiar migrației, iar Sandu să le promulge. Au fost aleși de sponsorii lor occidentali pentru că sunt executanții fideli ai unor astfel de proiecte, dată fiind conexiunea lor cu minoritățile sexuale.

Mihai CONȚIU

 

P.S. Am scris acest articol fiind inspirat de o știre din presa română, potrivit căreia un student arab din Iaşi a fost condamnat cu suspendare după ce s-a răzbunat crunt pe un conaţional şi a incendiat patru maşini pentru că a fost privit în ochi de către acesta, gest considerat o mare jignire. Condamnat iniţial cu executare, studentul arab a scăpat pînă la urmă basma curată, avocatul său reuşind să-i convingă pe judecători că mai merită o şansă. S-a folosit taman de naţionalitatea şi obiceiurile arabe, pentru a convinge instanţa că tînărul poate să continue studiile la Iaşi pentru a ajunge medic.

Oare ce pot păți viitorii lui pacienți români care, necunoscînd obiceiurile arabe, îl vor privi în ochi, așa cum e și normal în deprinderile noastre, iar el va considera că este jignit?