CITI OAMENI TE PLAC, IN FUNCTIE DE ZODIE

BERBEC. Toată lumea se poartă frumos cu tine, dar nu te lăsa păcălit/ă! Au această atitudine pentru că nu vor să asiste la o nouă răbufnire de-a ta. Din păcate, te place cu adevărat o singură persoana și sînt șanse mari ca ea să fie masochistă.

TAUR. Ai o fire capricioasă, iar asta te face să pari ușor nesuferit/ă în fața celorlalți. Există o listă scurtă de oameni care te plac, iar aici ar intra mama și bunica ta. Dar cine are nevoie de prieteni cînd există atîta mîncare?

GEMENI. Nimeni nu iubește petrecerile mai mult decît tine, iar simțul umorului de care dai dovadă îi face pe ceilalți să te placă din prima clipă. Problema apare cînd ajung să te cunoască și să vadă cît ești de imprevizibil. Dacă vrei să rămîi cel mai popular din tot zodiacul, ține oamenii la distanță!

RAC. Rolul de „mama răniților” ți se potrivește perfect, așa că nu este de mirare că toată lumea te place. Colegii de serviciu, de facultate, rudele, vecinii, toți te copleșesc cu atenție, mai ales cînd au nevoie de tine. Tu nu placi pe nimeni, dar te pricepi de minune să ascunzi asta!

LEU. Cine are nevoie de admiratori sau de prieteni cînd are o freză atît de cool? Tu sigur nu!

FECIOARĂ. Din păcate, nimeni nu te place, dar ești ok cu asta. Oricum nu ai nevoie de admirația unor ignoranți care acceptă să ducă o viață imperfectă!

BALANȚĂ. Ești atît de naiv/ă, încît ai impresia că toată lumea te place, dar calmul și indecizia ta îi scot pe ceilalți din sărite. Ai trei oameni care te-au văzut beat/ă și vor rămîne fanii tăi o viață. Nu există, însă, garanții că te plac destul încît să șteargă filmarea cu tine cînd alergai gol pe plajă!

SCORPION. Colegul tău din clasele primare chiar te-a plăcut, deși obișnuiai să îi furi pachetul din geantă și să îl încui în dulap. Acum ai ceva probleme de popularitate, dar sigur va veni cineva care să te placă. Trebuie doar să ai răbdare!

SĂGETĂTOR. Întrebarea este cine nu te place pe tine? Amuzant/ă, pus/ă pe șotii, dornic/ă de distracții, nimeni nu rezistă farmecelor tale. Iar partea cea mai bună este că dincolo de atitudinea ta jucăușă nu se află nimic, așa că nu reprezinți niciun pericol pentru ceilalți.

CAPRICORN. Portarul de la tine de la muncă este fanul tău numărul unu. Îi place la tine faptul că nu este el ultimul fraier care pleacă din clădire.

VĂRSĂTOR. Nu ești cel mai popular, dar ai cel puțin trei oameni care te plac sincer. Și cum ar putea să nu o facă, cînd au văzut ce suflet cald și delicat ești.

PEȘTI. Ai doi oameni pe care i-ai plătit să te placă. Nu te rușina cu asta, oricine ar fi fost în locul tău făcea la fel.

Sursa: realitatea.net