CINCI LUCRURI DE CARE SA TII CONT IN VIATA DACA ESTI BERBEC

1. Uneori e mai bine să păstrezi secrete

Tu ești o persoană foarte sociabilă și comunicativă, ceea ce e bine. Însă ai tendința să ”comunici” prea mult cu cine nu trebuie. Oamenii nu sînt toți așa de bine intenționați cum ești tu și unii vor încerca să folosească împotriva ta informațiile pe care singură le oferi.

2. Ia o pauză din cînd în cînd

Da, ai multe de făcut și da, trăim în secolul vitezei, dar chiar și persoanele așa de energice cum ești tu au nevoie uneori de o pauză. Chiar dacă e greu, caută să găsești puțin timp pentru tine, timp în care pur și simplu să stai în pat și să te relaxezi. Altfel, efectele vieții agitate pe care o duci se vor vedea la un moment dat.

3. Munca nu este totul în viață

Ba din contra, unii ar spune că munca nu este nimic pe lîngă familie și prieteni. Berbecilor le place să fie lideri, să se afirme, să ia decizii, dar mulți tind să-și neglijeze viața personală și, la un moment dat, le pare rău.

4. Nu trebuie să te înțelegi bine cu toată lumea

Sigur că e bine să ai mulți prieteni sau cunoștințe care se pot dovedi aliați de nădejde la un moment dat. Dar uneori faci eforturi prea mari ca să te înțelegi cu toată lumea. Nu uita că unele caractere pur și simplu nu se potrivesc. Asta nu înseamnă că e vina cuiva, cu atît mai puțin a ta. E în regulă să-i eviți pe unii sau să le spui în față ce te deranjează la ei.

5. Și relațiile cele mai puternice se pot termina

Și, din nou, asta nu înseamnă că e vina ta. Ca orice Berbec, te îndrăgostești repede, iubești cu pasiune și pui tot sufletul într-o relație. De aceea este foarte dezamăgit(a) cînd vezi că relația nu merge bine și tinzi să faci tot felul de compromisuri ca să nu se termine. Ba chiar, uneori ajungi să-ți enervezi rău partenerul(a) cu încercările tale disperate de a-i face pe plac. Nu uita că o relație eșuată nu este un eșec personal.

Sursa: avantaje.ro