CEL MAI BĂTRÎN ANGAJAT DIN LUME

Un bărbat de 100 de ani lucrează ca secretar

Un bărbat în vîrstă de 100 de ani lucrează de la vîrsta de 14 ani. El are peste 86 de ani de experienţă în cîmpul muncii. Actualii colegi sunt încîntaţi de prestaţia bătrînului secretar.

Un străbunic din Marea Britanie a fost declarat cel mai bătrîn angajat al ţării, potrivit Mirror. El lucrează de 86 de ani, după ce s-a hotărît să îşi găsească un loc de muncă „temporar”, deoarece se plictisea de pensionare. El s-a angajat în 1979 şi după 34 de ani este tot acolo.

„Completez acte, răspund la telefoane, copiez documente şi fac ceai fetelor din birou. Îmi pune roţile în mişcare şi mă face să mă simt tînăr. Fetele au grijă de mine şi mă duc acasă”, a declarat Jim Clements, bărbatul care a împlinit 100 de ani săptămîna trecută.

Pînă în 1979 el a lucrat ca şi inginer, cînd s-a pensionat la vîrsta de 66 de ani. Jim are doi copii, patru nepoţi şi un strănepot. Bătrînul povesteşte că şi-a cunoscut soţia în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cînd construia torpile pentru armata britanică. Femeia a murit cu 19 ani în urmă.

“Jim este incredibil. Are un simţ al umorului foarte dezvoltat”, a declarant Jacky Cowley, unul dintre colegii de muncă ai bătrînului.

Ţinînd cont de faptul că cel mai bătrîn bărbat din lume are 115 ani şi cel mai bătrîn tată are 96 de ani, Jim este doar un bătrîn normal, cu foarte multă poftă de viaţă.

RTV.NET

Foto: Mirror