CEL MAI ASPRU CONTESTATAR AL BRAZILIENILOR ”A LOVIT” DIN NOU

Roy Keane: ”Brazilienii și-au irosit toată energia dansînd în meciul contra Coreei de Sud”

Brazilia a fost eliminată de Croația din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după loviturile de departajare, 4-2. La finalul primelor 90 de minute scorul a fost 0-0, iar fiecare dintre echipe a marcat cîte o dată în cele două reprize de prelungiri.

Dezamăgirea a fost cruntă pentru brazilieni, care erau principalii favoriți la cucerirea titlului mondial, însă fostul jucător al lui Manchester United, Roy Keane (51 de ani), a declarat că nu a fost surprins de eșecul sud-americanilor.

Afirmația lui Keane a venit la cîteva zile după ce a criticat dur atitudinea brazilienilor din meciul împotriva Coreei de Sud, 4-1 în optimile de finală ale Cupei Mondiale, cînd aceștia au dansat pe teren după fiecare reușită.

”Nu sînt surprins că Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială, și-au irosit toată energia dansînd în meciul contra Coreei de Sud. Iubesc să urmăresc jocul Braziliei pentru că e magnific, dar nu cînd jucătorii dansează sau chiar selecționerul o face. Nu e OK, nu e respectuos”, a fost comentariul lui Roy Keane, potrivit ODDSbible.

Fostul mare fotbalist al lui United a fost la rîndul său ”taxat” pe rețelele sociale, chiar dacă au existat și persoane care i-au dat dreptate: ”Nu știu de ce te ascultă oamenii”, ”Cîtă invidie”, ”De ce trebuie mereu să dai dovadă de răutate?” sau ”N-ai jucat niciodată la Cupa Mondială, nu știi cum e să te bucuri” au fost doar cîteva dintre reacții.

Sursa: digisport.ro