CE ZODIE ITI VA MARCA DESTINUL

Indiferent că este vorba despre viața personală sau cea profesională, anumite zodii își vor pune amprenta asupra destinului tău. Vezi care sînt.

BERBEC. Ești o persoană puternică și independentă, de aceea ai tendința să crezi că nu vei avea nevoie de nimeni. Inteligența ta te va ajuta să ieși în evidență pe plan profesional și vei ajunge să îți pui amprenta asupra destinului altor oameni. În plan personal, însă, nu vei mai fi atît de stăpîn pe situație. Pentru că tu ești atît de impulsiv și de dornic de control, vei fi cucerit de bunătatea și iubirea pe care le împarte cu atîta căldură Racul. El va scoate la suprafață altruismul tău și te va ajuta să înveți să îți exteriorizezi trăirile și să te bucuri de moment.

TAUR. Nu sînt mulți oameni care ajung să îți cîștige respectul, însă cei care o fac, îți rămîn în suflet pentru totdeauna. Îți plac oamenii corecți, buni, care ajung să facă ce și-au dorit și nu te lași impresionat de bani sau funcții. Destinul tău va fi marcat de o Balanță, care te va cuceri prin dorința ei de dreptate și egalitate.

GEMENI. Mintea ta ageră și dorința de cunoaștere te fac un personaj imposibil de ignorat. Vei influența multe destine prin felul tău liber de a fi. Nu ești interesat de bani sau de recunoaștere socială, dar le vei avea pe amîndouă fără mare efort. Pentru că ești atît de greu de impresionat, doar un Leu te-ar putea face să mergi pînă la capătul lumii cu el. Nu este vorba, neapărat, despre o relație de iubire, dar nativul acestei zodii va fi, cu siguranță, sufletul tău pereche.

(continuarea în numărul următor)