CE SCOP ARE FIECARE ZODIE IN VIATA

(continuare din numărul trecut)

Leu. Pentru că vor să fie în centrul spectacolului, Leii sînt atraşi de lumină. Asta face ca scopul lor în viaţă să fie scena, prin care să stîrnească admiraţia spectatorilor. Tot de lumină au nevoie şi atunci cînd ajung în impas, pentru a li se călăuzi calea spre succes.

Fecioară. Nu degeaba se spune despre aceşti nativi că sînt criticii zodiacului. Pînă la urmă, rolul lor este acela de a te face să atingi perfecţiunea, la fel cum (cred ei) au atins-o la rîndul lor. Dacă asculţi de sfaturile lor, fără a le prelua însă şi obiceiurile, Fecioarele pot fi un model de urmat.

Balanţă. Întrucît au un simţ estetic desăvîrşit, Balanţele au rolul de a aduce un plus de frumuseţe lumii în care trăim, în special prin artă. Uneori subapreciată, munca lor nu este în zadar, căci fără artă lumea ar fi mai tristă.

Scorpion. Mari iubitori de drame, Scorpionii adoră să fie învăluiţi de mister. Ce farmec ar mai avea viaţa fără un pic de negură? Aici intervin aceşti nativi, faimoşi pentru imaginea lor ciudată, la fel ca nişte vrăjitori.

(continuarea în numărul următor)