CE SCOP ARE FIECARE ZODIE IN VIATA

Se spune că destinul ne este scris cu mult timp înainte să venim pe lume. Află care este scopul tău în viaţă, în funcţie de zodie.

BERBEC. Aceşti nativi sînt plini de energie şi mereu activi, aşa că scopul lor este acela de a da startul oricărei distracţii şi de a-şi scoate prietenii din monotonie. Chiar dacă sînt cam neserioşi, sînt mereu loiali şi demni de încredere.

TAUR. O zodie cam nesigură, în ciuda numelui pe care îl poartă. Poate de aici vine şi rolul său pe pămînt, adică acela de a pune sub semnul întrebării tot ce se întîmplă în jurul lor. Pînă la urmă trebuie să fie cineva care să te întrebe „eşti sigur de asta?”, pentru a te motiva să perseverezi.

GEMENI. Nu se mulţumesc uşor, motiv pentru care rolul acestor nativi este să ajungă cît mai sus şi chiar să conducă pe cei din jur. Atunci cînd îşi propun ceva sînt de neoprit, de aici şi calitatea de lider pe care nu o regăseşti la toate zodiile.

RAC. Dragostea. Acesta este scopul Racilor în viaţă. Tot ce vor este să aibă parte de iubire, pe care să o împărtăşească la rîndul lor cu cei dragi. Dacă ar putea, aceşti nativi ar face lumea mai bună şi mai iubitoare, ajungînd să facă din asta un scop al vieţii.

(continuarea în numărul următor)