CE PACATE FACI, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuare din numărul trecut)

Nu există zodie care să nu cadă, măcar o dată, în ispită. Vezi ce păcate faci, în funcţie de zodie.

RAC. Eşti o persoană caldă şi plină de iubire pentru toată lumea, iar atitudinea ta este pe placul Divinităţii. Obişnuieşti să îi pui pe ceilalţi pe primul loc şi nu te deranjează să faci sacrificii ca să le fie lor bine. Un suflet ca al tău se găseşte mai rar, dar ai şi tu defectele tale. Cînd nu primeşti dragostea pe care o aştepţi, ai tendinţa de a-ţi îneca amarul în calmante sau alcool, iar influenţa acestor substanţe te face să comiţi păcate şi mai grave. Desfrîul este doar unul dintre ele.

LEU. Nu există nativ mai arogant decît tine, iar dacă lumea s-ar sfîrşi în faţa ta, grija ta cea mare ar fi să ai un aspect pe măsură. Dar trufia este doar primul dintr-o listă lungă de păcate pe care ai tendinţa să le faci. Nu ai o problemă să minţi, adulterul nu ţi se pare o idee atît de rea, dacă te vei hotărî, vreodată, să nu mai trăieşti în păcat cu una dintre jumătăţile tale, iar jocurile de noroc sînt locul în care te reculegi după o zi proastă. Nu ar fi rău să începi să faci cîteva fapte bune, dacă te gîndeşti că ţi-ai putea dori, vreodată, o eternitate frumoasă!

FECIOARĂ. Eşti o persoană corectă şi ai întotdeauna grijă să faci ce este bine, însă acţiunile tale sînt prea calculate. Nu înseamnă că nu eşti apreciat pentru efortul de a-ţi stăpîni pornirile rele, însă ai putea să laşi garda jos şi să dai dovadă de mai multă umanitate. Nu mai vorbim de faptul că atitudinea ta corectă are nevoie de un impuls, iar sedativele s-ar putea să ţi se pară cea mai uşoară variantă.

(continuarea în numărul următor)