CE ITI POATE OFERI O PERSOANA, IN FUNCTIE DE ZODIE

(continuarea din numărul trecut)

BALANȚĂ. Dacă vrei să ții o Balanță în viața ta, trebuie să fii sinceră cu sentimentele tale. Chiar dacă pare de treabă, uneori chiar naivă, lucrurile nu stau deloc așa. Balanța are o capacitate incredibilă de a se detașa și poate părea chiar fără inimă, atunci cînd o calci pe coadă. În preajma unei Balanțe poți fi tu însăți, pentru că nu va pleca, indiferent de ce îi vei arăta. Ia-ți, însă, gîndul de la prietenia ei dacă ai de gînd să îi ascunzi adevărul.

SCORPION. Nu vei ști niciodată ce gîndește un Scorpion, însă va fi întotdeauna lîngă tine, chiar și cînd restul lumii îți va întoarce spatele. Sînt persoane atente la detalii, cu o intuiție foarte bună și își vor da seama că ceva nu este în regulă cu tine, chiar dacă nu le vei spune. Scorpionul este singurul care poate fi sensibil, indispus, dominant, încăpățînat, înțelept, amuzant și iubitor într-un singur minut. Dacă te joci cu sentimentele lui, e ca și cum ai deschide porțile Iadului.

SĂGETĂTOR. Săgetătorii sînt cele mai dulci persoane, pînă în momentul în care le scoţi din sărite. Ei trăiesc totul la extremă, așa că, atunci cînd sînt fericiți, sînt în al nouălea cer, iar cînd sînt supărați, ar trebui să nu le stai în cale. Sînt persoane profunde, filosofice chiar, dar știu să fie amuzante, atunci cînd este cazul, deci nu te vei plictisi lîngă ei.

(continuarea în numărul următor)