CAMERUN - SERBIA 3-3. CEL MAI SPECTACULOS MECI DE LA CM

Camerun și Serbia au remizat, scor 3-3, în etapa a doua a fazei grupelor Cupei Mondiale, la finalul unui meci care a avut de toate.

Meciul a început cu dominația europenilor, care au ratat două șanse imense în primele 20 de minute, prin Aleksandar Mitrovic. Vîrful lui Fulham a trimis în bară în minutul 11, iar șase minute mai tîrziu a șutat pe lîngă poartă din interiorul careului.

În minutul 29, ocaziile s-au ”răzbunat” și Jean-Charles Castelletto a deschis scorul. Fundașul camerunez a înscris din fața porții, după un corner deviat pe bara a doua de Nicolas N'Koulou.

În minutul 43, Camerun a avut șansă facă 2-0, dar Pierre Kunde a ratat, iar trei minute mai tîrziu Serbia a reușit să egaleze, prin Strahinja Pavlovic, care a trimis în poartă o minge centrată de Dusan Tadic. În al patrulea minut al prelungirilor primei părți, Serbia a preluat conducerea, grație unui gol marcat de Sergej Milinkovic-Savic cu un șut de la marginea careului.

Sîrbii au continuat momentele bune de joc în startul părții secunde și au mai marcat o dată, prin Aleksandar Mitrovic, în minutul 53, și nimic nu anunța ce urmează. 

În minutul 64, Vincent Aboubakar, intrat de nouă minute, a rămas singur cu portarul și a trimis superb mingea în poartă, cu un lob. De la margine s-a ridicat fanionul, însă golul a fost validat după intervenția VAR.

Doar două minute mai tîrziu, același Aboubakar a dejucat pasul la ofsaid al sîrbilor și a ajuns în careu, dar de data asta a preferat să paseze pentru Eric Maxim Choupo-Moting, care a trimis mingea în poartă.

Sîrbii au avut inițiativa în finalul meciului, dar nu a mai reușit să marcheze, deși au avut două șanse mari prin Aleksandar Mitrovic, în minutele 76 și 90+1.

Sursa: digisport.ro