CALITATILE ASCUNSE ALE ZODIILOR

(continuare din numărul trecut)

► RACUL te consolează la necaz

Este adevărat că nativii Raci sînt deosebit de sensibili, fapt care poate fi considerat, în egală măsură, o calitate, dar şi un defect. Dar, în relaţiile de prietenie, sufletul lor cald face minuni. Cînd ai nevoie să plîngi pe umărul cuiva, prietenul Rac va fi lîngă tine să te asculte, să te mîngîie şi să te consoleze fără să te condamne. Racul îţi va păstra cu sfinţenie secretele, pentru că prietenia sinceră este sfîntă pentru el. Va cere, în schimb, afecţiune şi atenţie, uneori mai mult decît i-ai putea oferi.

► LEUL, mărinimos cu cei dragi

Nativii Lei se pot lăuda cu o fire deschisă şi fermecătoare, care îi cucereşte imediat pe cei din jur. În familie, nativul este şeful, între prieteni, este un lider, iar... în timpul liber, este sufletul petrecerilor. Cînd eşti abătut sau plictisit, dă-i un telefon prietenului născut sub semnul Leului şi întreabă-l ce program are. Sigur va găsi o modalitate să te bine dispună. Iar ceea ce îi face pe Lei cu adevărat irezistibili este generozitatea cu care îi ajută pe cei din jur, fără să le ceară nimic în schimb. Pentru ei, afecţiunea prietenilor este tot ceea ce contează.

► FECIOARA tinde mereu spre perfecţiune

Dominate de Mercur, Fecioarele recunosc că pun raţiunea înaintea inimii, dar acest lucru nu înseamnă că sînt reci şi insensibile. Din contră, nativii zodiei sînt deosebit de sensibili, dar ştiu să ascundă acest lucru. Sufletul lor se deschide doar celor care îi iubesc sincer. Fecioarele au ambiţia să fie totul perfect în jurul lor, începînd cu relaţia de dragoste şi familia, pînă la carieră. Punctuali, disciplinaţi şi bine organizaţi, nativii zodiei au multe exemple bune de dat celor care le ascultă.

(continuare în numărul următor)