CALITATILE ASCUNSE ALE ZODIILOR

Fiecare zodie are calităţile şi defectele sale, iar fiecare nativ posedă un dar nepreţuit, pe care îl împărtăşeşte tuturor şi pentru care este admirat şi iubit.(Medeea, astrolog)

► BERBECUL ne dă lecţii de curaj

Energia şi entuziasmul Berbecilor este molipsitor. Sînt lideri înnăscuţi, puternici şi curajoşi, luîndu-se la trîntă cu cele mai grele probleme. Cînd te afli în impas, sună un prieten din semnul Berbecului. El va şti cel mai bine cum să te încurajeze şi îţi va sări în ajutor. Berbecii sînt generoşi şi sînt capabili să facă anumite sacrificii pentru persoanele dragi. Dar sînt lipsiţi de tact şi graba lor de a rezolva problemele poate strica uneori. Cu toate acestea, optimismul şi generozitatea cu care îi ajută pe ceilalţi sînt de admirat!

► TAURUL susţine întotdeauna adevărul

Loial, stabil şi afectuos, Taurul poate fi un prieten minunat, dacă respecţi aceleaşi principii ca şi el. Este preocupat să afle întotdeauna adevărul şi să facă dreptate tuturor. În mijlocul conflictelor, nativul Taur va fi întotdeauna un arbitru corect, aşa că poţi apela la ajutorul lui ori de cîte ori ţi s-a făcut o nedreptate. Este cinstit, nu suportă mincinoşii şi nici actele de corupţie. Cu asemenea calităţi, cine mai ţine cont că Taurii pot fi şi încăpăţînaţi sau zgîrciţi?

► GEMENII promovează spiritul liber

Curioşi şi avizi de noutăţi, nativii Gemeni iubesc libertatea şi aventura. Dar, poate, cea mai mare calitate pe care o au şi care le aduce preţuirea tuturor e spiritul lor liber, lipsit de prejudecăţi şi ironie. Sociabili şi deschişi, Gemenii te acceptă în jurul lor, indiferent de poziţia ta socială, de bani sau de înfăţişarea fizică. Pentru ei, e important modul în care pot să comunice cu tine. Gemenii vor aprecia întotdeauna persoanele dinamice, cu o inteligenţă vie şi cu dorinţa de a fi mereu la curent cu tot ce e nou.

(continuarea în numărul următor)