BOGDAN TIRDEA: NICI UN VOT PENTRU “TRINOMUL” OLIGARHILOR!

Pe 2 Februarie 2019 CEC, aflat sub controlul total al PDM, a înregistrat lacheul PDM. Este vorba de Partidul Regiunilor. Dezmățul constă în faptul că CEC a permis înregistrarea acestui partid, satelit al PD, sub simbol electoral Steluța Roșie, copie a simbolisticii PSRM. Mai sînt întrebări legate de cine este opoziția reală în această țară? Mai există dubii de cine, în realitate, se teme PD? Reamintesc faptul că, în 2014, PDM a lansat în cursa electorală două clone: Partidul Comunist Reformator (4.92%)) și Alianța pentru Uniunea Vamală (3.45%). Atunci ei au furat 8% din voturile PSRM, PCRM. În final, PD-ul a păstrat puterea.

Atenție: În 2014, în blocul pentru Uniunea Vamală intra și Partidul Regiunilor! Astăzi, lacheii dați, din nou, încearcă să fure viitorul cetățenilor. Membri Partidului Regiunilor atacă frecvent numai PSRM! Nici un cuvînt despre PDM! Liderul lor a fugit din Federația Rusă din cauza problemelor cu Justiția. Actualmente, încearcă să mintă cetățenii moldoveni, precum că nu există nici o amnistie și nici nu va fi. Apropo, și Șhor are acces interzis în Federația Rusă. Întîmplător?

În același timp, pe flancul stîng a fost lansat PCRM și Șhor. Șhor, de asemenea, are roșu și alb, același format al ziarului, dar și cele de la emisiunile tv, aceleași promisiuni ca și PSRM. PCRM, Șhor și Partidul Regiunilor, în fiecare zi, bat numai în PSRM! PCRM, Șhor și Partidul Regiunilor nu pomenesc nici un cuvînt despre Plahotniuc și PDM. Sarcina primordială a PDM este preluarea puterii cu ajutorul TRINOMULUI, constituit din 3 partide oligarhice: PDM, PCRM și Șhor. Ca urmare, toată puterea va fi concentrată în mîinile PDM. După alegeri, toți deputații aleși pe listele PCRM și Șhor vor trece în fracțiunea PDM, precum a fost în 2016. Astfel, PDM va deveni mai puternic și mai autoritar. Asta deoarece PDM nu avea niciodată puterea absolută, fiindcă era parte a diferitor alianțe (AIE1, 2, 3 ). Chiar și astăzi, uneori, trebuie să ia în calcul grupul Leancă, căruia i-a cedat Ministerul Apărării, funcția de vicepremier…

După alegerile din Februarie nu vor socoti pe nimeni! Și, mai ales, nu vor lua în calcul cetățenii! Soluția? Nici un vot pentru TRINOMUL oligarhilor!

Virginia Filip 07.02.2019 - 19:53

Acestea sunt doar presupuneri. De e atunci cand ceva nu le convine celor de la PSRM sau lui Dodon, in special trebuie sa fie vina democratilor? Asa zice Dodon si asa incearca sa-si ascunda neputinta? Rusine ca inainte de alegeri incep astfel de manipulari.