ATAC RIDER ASUPRA PRESEI

Încă o „poveste de succes” a coaliţiei pro-europene

Visul de aur al coaliţiei pro-europene de prădat şi de trădat ţara s-a împlinit: pe lîngă Banca de Economii, Aeroport şi alte hoteluri, a fost „furluat” prin abuz juridic şi titlul „Moldovei Suverane”. Lucrul acesta şi l-a dorit cu ardoare, pe lîngă ceilalţi călăi din Coaliţia pro-europeană, un preşedinte de Ogradă Constituţională cu meşă în frunte. Dar şi un ministru, fiu de kgb-ist nereformat, al Dreptăţii cu ochii legaţi! Cel mai setos însă de răzbunare a fost şi este actualul şef de „canţilerie” cu dosar în Satu Mare pentru tehnică furată pentru vînzare. De aia n-a mai candidat ca „primar de primărie”: i-au crescut coarne-n pălărie. Cam asta-i recenta lor poveste de succes: injustiţie prin justiţie!

Despre cel mai mare pe Ograda Constituţionalnikă se aude că are o „poveste de succes” încă de prin clasa a 10-a. Timid fiind şi dorindu-şi mult să scape de virginitate, a sedus o adolescentă, fascinînd-o cu ideea de integrare… europeană. Dar şi ea l-a copleşit cu „integrarea”, încît frumosul fiu de lingvist a lepădat învăţătura. În toiul iubirii integratoare în absolut, băiatul dezvirginat a rămas fără atestat de absolvent. Cum s-ar spune acum, a prăvălit BAC-ul.

Între timp, URSS-ul se dezintegra văzînd cu ochii şi posibilitatea de a face studii la Iaşi, vechea Capitală a Moldovei, a devenit la fel de stringentă ca dezvirginarea.

De unde să iei un atestat pentru strulubaticul Romeo? Cel mai uşor de acolo de unde încă mai dăinuie blajinătatea şi veşnicia: la Cimişlia.

...Şi aşa vechea Capitală a Moldovei medievale a pregătit pentru Chişinău, Capitala Republicii Moldova de astăzi, un preşedinte de Ogradă Constituţională, care ar trebui să-şi dea demisia pentru fals şi uz de fals!

(Reporter)