ASPECTELE AMUZANTE ALE FIECAREI ZODII

(continuare din numărul trecut) 

CAPRICORN: Considerat a fi foarte harnic și de încredere, dar în același timp și plictisitor, de modă veche, Capricornul ar putea fi oricînd un mare matematician sau un filosof decît un ’’one man show’’. Din nevoia de a le păzi mereu cineva spatele,  acesta ar fi perfect poziționat pentru funcția de politician, altfel ar ajunge să facă tot felul de excese. Cu un ego foarte puternic și un instinct de supraviețuire rar întîlnit la oameni, Capricornul va găsi mereu o cale să supraviețuiască, chiar și în caz de război nuclear.

Varsator_011 copy.jpg

VĂRSĂTOR: Iubitori de viață bună și de petreceri, Vărsătorul merge mereu pe premiza: oricînd, oriunde, oricum. Adoră să facă posibile lucrurile imposibile, chiar și să încerce să meargă pe apă, doar de dragul provocării inutile. Capabilitatea de a-și îndeplini orice viciu posibil va enerva pe toți cei din jurul său. Toate conceptele filosofice ale unui Vărsător vor începe întotdeauna cu: ’’Omule, omule…’’

Pesti_01 copy.jpg

PEȘTI: Oriunde va apărea în peisaj un Pește, cu siguranță se va naște o comedie de zile mari sau cel puțin se va rîde. Neavînd sentimentul de direcție prin viață, peste posibil ca într-o zi, acesta să își uite și propria casă. Dacă se îndrăgostește cu adevărat și nu poate ajunge la inima persoanei alese, nativul începe să izbucnească în plîns… pentru că îi place să plîngă. Din cauză că trăiește la cîteva sute de metri deasupra Pămîntului, nu încerca niciodată să folosești logica într-o conversație c-un Pește.

Sursa: revistaok.com