ASPECTELE AMUZANTE ALE FIECAREI ZODII

(continuare din numărul trecut)

BALANȚĂ: Bipolar, Balanța reușește să amețească pe cei din jurul său cu dificultatea de a lua decizii, momente pe care și le asumă cu nonșalanță.  Își face griji despre ce cred alții, de parcă ar trăi cu toți oamenii de pe Pămînt sub același acoperiș. Toate evenimentele care i se par mult prea pretențioase vor fi glorificate. Ne mai întrebăm de ce este plin Hollywood-ul plin de Balanțe?

Scorpion_011 copy.jpg

SCORPION: Renumit pentru inteligența sa nativă, Scorpionul a descoperit modalitatea de a fuma sub duș. Abordarea paranoică devine un stil propriu de viață departe de a fi considerată o ciudățenie, unde există mereu posibilitatea ca cineva să îl înșele, sa îl mintă sau să îl fure. Rareori devine interesat de ceea ce spun alții, momente în care se preface că îi ascultă. În schimb, știe cum să prezinte o problemă sau cum să o amîne, într-o manieră în care să iasă basma curată de fiecare dată.

Sagetator_01 copy.jpg

SĂGETĂTOR: Un aventurier înrăit, Săgetătorul ajunge să se plimbe chiar și dintr-un dormitor în altul dacă nu reușește să își planifice niște drumeții sau excursii. Deși iubește pe toată lumea, reușește în cele din urmă să jignească acele persoane cărora le exprimă sentimentele.  În comparație cu bărbatul care este ușor efeminizat, femeia Săgetător  este una puternică, ce poate clădi imense construcții.

(continuarea în numărul următor)