ASPECTELE AMUZANTE ALE FIECAREI ZODII

(continuare din numărul trecut)

RAC: Extremi de curioși din fire, persoana născută sub acest semn zodiacal dorește să cunoască toate aspectele vieții persoanelor din întreaga galaxie, deși nu prea știe ce se întîmplă în propria sa viață. Trăiesc mereu cu impresia că oamenii îi calcă sufletul și îl consideră o placă de filetat, însă bizar este că îi place acest lucru. Considerat a fi ”o doamnă din înalta societate englezească”, dă sfaturi despre cum este corect să abordezi adolescenții și, dacă ar putea, ar fi în stare să hrănească lumea la sînul propriu.

Leu_01 copy.jpg

LEU: Cu o dorință imensă de a fi în centrul atenției, Leul ar fi în stare să își sărute chiar și oglinda pentru că se consideră o specie rară. Își deschide ușile cu țipete și așteaptă mereu să fie aplaudat cînd își face intrarea. Acesta simte nevoie de afecțiune permanentă, deși o găsește foarte greu. Dacă vrei să rănești un Leu, umilința este lucrul care îl sperie de moarte.

fecioara copy.jpg

FECIOARA: Fire stresantă, reușind să îți transmită trăirile negative propriei persoane, Fecioara reușește în cele din urmă să își coordoneze planurile, printr-o reglementare incipientă foarte bună a respirației. Obsedată de ordine, ar fi în stare să curețe fiecare centimetru din casă cu o periuță de dinți pentru a elimina bacteriile. Dacă vrei să sperii o Fecioară, este de ajuns să îi spui: ’’Uite, ai o scamă pe bluză!’’

(continuarea în numărul următor)