ASPECTELE AMUZANTE ALE FIECAREI ZODII

Fiecare zodie are calităţile specifice, defectele aparte, trăsăturile ieşite din comun, părţile mai dramatice şi, bineînţeles, specificitățile amuzante. Pentru că în fiecare om există bine şi rău, tristeţe şi fericire, tragedie şi comedie.

BERBEC: Cu o privire îngîmfată, Berbecul reușește să facă de fiecare dată ceea ce declară, chiar dacă de multe ori, lucrurile sînt greșite. Însă acesta nu va recunoaște niciodată că a greșit, nici măcar propriei persoane. Își impune mereu să creadă că se află la locul potrivit, în momentul potrivit și realizează toate sarcinile în mod corect. Să nu faci greșeala de a-l corecta, deoarece s-ar putea să sară la bătaie. Berbecul se folosește deseori de arme care explică profunde concepte filozofice sau psihologice.

Taur_01 copy.jpg

TAUR: Într-o continuă nedumerire, Taurul nu are habar încotro unde se îndreaptă în viață, excelînd cînd foarte sus, cînd foarte jos, fără să realizeze ceea ce se întîmplă exact. Adoră să își supună prietenii sub terapii psihoanalitice, deoarece consideră că aceștia nu au avut niciodată suficiente experiențe de viață. În schimb, poate deveni foarte ranchiunos și poate ține dușmănie chiar și pe întîmplările care nu au avut loc niciodată.

Gemeni_01 copy.jpg

GEMENI: Iubit și adorat pentru nebunia sa, nativul din Gemeni devine deseori un medicament de care ai nevoie, dar nu întotdeauna legal. Aroganți și insistenți din fire, nu le place să asculte de cei din jur, punînd mai mult accentul să se facă dînșii cît mai înțeleși cu putință. În principiu, Gemenii sînt niște Vărsători, dar cu ceva mai multe schimbări de personalitate.

(continuarea în numărul următor)