AFLA CE PLANTE MEDICINALE PROTEJEAZA ZODIA TA

(continuare din numărul precedent)

Zodia Rac. Pentru tine, mușețelul este planta care te protejează și te ajută să îți refaci sănătatea. Nativii Raci sînt predispuși la afecțiuni ale stomacului, ale rinichilor și ale plămînilor, iar infuzia sau ceaiul de mușețel sînt indicate pentru astfel de boli. Dacă suferi de afecțiuni ale organelor genitale este bună și o cură de infuzie cu rădăcină de leuștean.

Zodii sunatoare copy.jpg

Zodia Leu. Semnul tău astral este protejat de o plantă cu numeroase proprietăți medicinale: sunătoarea. Ceaiul de sunătoare ajută buna funcționare a colecistului, previne retenția de apă, ameliorează insomniile și stările depresive. Foarte bun pentru zodia ta este și socul, care are proprietăți antinevralgice. Cînd vrei să te relaxezi, adaugă un litru de infuzie de flori de soc în apa din cadă și fă o baie lungă.

Zodii cicoare copy.jpg

Zodia Fecioară. Se știe că ești preocupată în mod deosebit de sănătatea ta, Fecioarele fiind foarte grijulii și meticuloase. Trebuie să știi ca planta care te protejează este cicoarea, care alungă stările de nervozitate, calmează durerile de stomac, împiedică formarea pietrelor la fiere și elimină toxinele din sînge. Coaja de frasin poate fi folosită și ea în curele de detoxifiere.

(continuarea în numărul următor)