AFLA CE PLANTE MEDICINALE PROTEJEAZA ZODIA TA

Se spune că astrele ne influențează din prima clipă de viață pînă la ultima. Din stele aflăm ce calități și defecte avem, care sînt punctele noastre vulnerabile și slăbiciunile. Dar tot stelele au avut grijă ca zodia fiecăruia dintre noi să aibă una sau mai multe plante protectoare, care să țină răul departe și să alunge bolile.

Zodia Berbec. Păpădia, aflată sub influența Soarelui, este planta protectoare a zodiei tale. Această plantă simbolizează bucuria de viață și voința puternică, iar ceaiul de păpădie este, din punct de vedere medicinal, un tonifiant excelent pentru Berbeci. Păpădia mai are rol antiinflamator, astringent și reglează tensiunea, ceea ce reprezintă un avantaj pentru semnul tău astral. În cazul în care suferi de migrene, consumă ceai de cicoare, iar dacă ai probleme cu digestia, aloe.

Zodii galbenele copy.jpg

Zodia Taur. Gălbenelele sînt cele mai indicate pentru tine, și la bine, și la rău. Ceaiul de gălbenele apără imunitatea organismului, ajută în afecțiunile biliare și gastrice și este recunoscut pentru efectul lui cicatrizant, care sporește datorită elementului Pămînt specific Taurului. În perioadele de convalescență, o cură de grîu încolțit va face minuni pentru sănătatea ta, deoarece are efecte tonice.

Zodii afine 1 copy.jpg

Zodia Gemeni. Afinele, care se află sub dominația lui Mercur, sînt fructele de rezistență pentru Gemeni. Vitaminele și mineralele specifice acestor fructe au efecte benefice asupra inimii și creierului și ajută la slăbit, Gemenii fiind recunoscuți pentru atenția pe care o acordă frumuseții lor fizice. Pentru problemele de circulație, este indicată rădăcina de hrean, iar pentru insomnii și nervozitate, mărarul.

(continuarea în numărul următor)