ACELASI SCENARIU OCCIDENTAL DE FRAUDARE A ALEGERILOR CA SI IN 2009-2010

Filat rămîne la Putere și rîde de toți

Înainte și în timpul campaniei electorale, am tot demonstrat, cu probe, cum finanțatorii occidentali ai Maiei Sandu și ai PAS vor să îngenuncheze voturile și opțiunile reale ale moldovenilor. Nicăieri, în nici o democrație occidentală, o minoritate parlamentară constituită din doar 15 deputați, așa cum au fost cei de la PAS, nu a reușit să înfrîngă o Țară, să-și subordoneze Curtea Constituțională și serviciile secrete. În Republica Moldova, însă, a fost posibil, iar asta pentru că hazardul electoral a făcut ca Maia Sandu să devină președinta Țării. Prin asta, Corectitudinea Politică occidentală a înțeles bine că prin ea și PAS o să-i îngenuncheze pe moldoveni. În Sandu s-a investit enorm pentru că este o femeie fără nici un Dumnezeu și că este o inamică incontestabilă a familiei tradiționale.

Cu toate acestea, moldovenii de acasă și cei din diaspora au fost manipulați satanic să voteze pentru PAS. Cei din Țară au votat PAS fără să știe ce înseamnă Sandu și acest partid. Nici cei din diasporă nu prea știu, dar pentru a fi atrași s-au alocat sume amețitoare de bani, plus dezinformările de rigoare. Aici vorbim despre milioane de euro, nu despre lei moldovenești! Consecințele voturilor acordate PAS, implicit Maiei Sandu, vor fi simțite de către moldoveni în cel mai dureros mod. Atunci să-i vedem pe cei din diasporă cum își vor privi în ochi părinții!

Pentru că au fost bani nenumărați aruncați în această campanie electorală, finanțatorii occidentali ai Maiei Sandu și ai PAS au recurs la cele mai diabolice scenarii și ”strategii diplomatico-occidentale”. Imaginați-vă că ambasadorul rus s-ar fi dus, în vizită, la Comisia Electorală Centrală ori ar fi făcut-o pe ”observatorul electoral” așa cum a făcut-o ambasadorul american! Să nu uităm că aceiași occidentali i-au susținut, începînd cu 2009 și 2010, pe Filat și Plahotniuc. Acum, în sfîrșit, Filat jubilează – l-a înfrînt pe Plahotniuc după ce acesta a mizat inițial pe Sandu și PAS! Acum, Filat o să-i umilească pe sponsorii Maiei Sandu la fel cum a făcut-o Plahotniuc atunci cînd i-a trădat!

Pentru ca furtul electoral al PAS să fie ”credibil”, preventiv, în ziua alegerilor, așa-numitele comunitatea WatchDog.MD și Institutul de Politici Publice au realizat un sondaj după vot sau un after-poll. Rezultatele preliminare reprezintă date colectate pînă la ora 20.00. Sondajul a fost realizat telefonic de companiile CBS Research și CIVIS, utilizînd un soft care a generat numerele de telefon ale intervievaților într-un mod aleatoriu. Sondajul a fost realizat în cadrul proiectului Countering disinformation and promotion of election integrity, finanțat de către European Endowment for Democracy, implementat de către Comunitatea WatchDog.MD, în parteneriat cu Institutul de Politici Publice. Rata de refuz: 33,3%. Marja de eroare: 2,6%.

Cei care n-au fost beți sau în comă alcoolică atunci cînd au votat PAS sau cînd citesc aceste rînduri, înțeleg prea bine ce înseamnă Rata de refuz: 33,3%. Marja de eroare: 2,6%.

În consecință, ”cu sprijin democratic occidental”, asistăm la o fraudare a alegerilor cu mult mai masivă decît în 2009-2010. Observăm, ca și atunci, că finanțatorii de odinioară ai lui Filat ”cred că și-au perfecționat tehnologia electorală”, scoțîndu-i învingători pe Sandu și PAS, iar Filat își freacă mîinile de satisfacție față de ignoranța lor! Americanii, europenii și românii și-au dat măna pentru o victorie îndoielnică, dar nu au înțeles că nu cunosc Republica Moldova la fel cum nu au cunoscut, unii, Irakul, Libia, Iranul etc. Acolo unde au dorit să impună ”conduite occidentale”, dar mai ales Corectitudinea Politică!

Vin zile fierbinți! Aveți grijă: ăștia sunt în stare de orice! Mai e cineva treaz în această Țară?

Mihai CONȚIU

Nistor Grigore 12.07.2021 - 11:43

Plîngeți comuniști sovietici cu aceeași origine(PCM și PSRM), sunteți un dezastru pentru orice țară normală! Rusia (Siberia) vă așteaptă, luați-vă și susținătorii precum Conțiu și alte hahalere.