ABUZURI ELECTORALE PREZIDENTIALE CU ASISTENTA OCCIDENTALA ”OFICIALA”

Parteneri de dezvoltare duplicitari care promovează impostură, minciună și destabilizare internă

Acum este clar pentru oricine că președinta Maia Sandu este sfătuită, finanțată și încurajată de către oficialii occidentali ca să se implice abuziv și anticonstituțional în campania electorală în favoarea PAS. Ei știu că finanțează și susțin impostura și incompetența, dar o fac premeditat, așa cum am mai spus, în numele Corectitudinii Politice și împotriva moldovenilor. Vor să-i subordoneze pe moldoveni aceluiași tip de ”democrație” experimentat în Irak, Iran, pînă la înlăturarea șahinșahului Mohammad Reza Pahlavi, în 1979, Libia, Afganistan etc., etc. Unele tradiții naționale și religioase sunt practic înscrise în chiar codul genetic al unor națiuni. Acestea nu pot fi șterse din ”mentalul colectiv” de nici o intervenție externă armată, diplomatică ori de ocupație teritorială.

 

Liderii pot fi cumpărați, dar mentalitatea colectivă nu poate fi anihilată

Republica Moldova nu este un Stat islamic, așa cum sunt cele arătate mai devreme, însă ”mentalul colectiv” de aici nu a putut fi deturnat nici de români, dar nici de Occident, în contextul plasării pro-occidentale a acestei Țări în șahul geopolitic și geostrategic dintre Occident și Rusia. Toți analiștii și strategii independenți sunt conștienți că această Țară nu se va alipi nici României, nici Rusiei și nici UE. Va rămîne așa cum este acum. Cu toate acestea, se experimentează geopolitic și geostrategic pe ea în draci! În ultimii 30 de ani, românii și occidentalii au susținut aici doar lideri așa-ziși pro-occidentali și pro-români de cea mai dezamăgitoare esență trădătoare, arivistă, aventuristă și iresponsabilă.

De ce nu au identificat absolut nici un posibil lider național necompromis, unul curat și dedicat strict interesului național al tuturor moldovenilor? Toți cei aleși ori susținuți, de români sau occidentali, au fost dintre cei dispuși să colaboreze cu unele servicii secrete, să facă anumite ”concesii politice”, pînă la un anumit punct, în raport cu Rusia, iar asta în contul unor retribuții bănești amețitoare, și, mai nou, să se închine necondiționat Corectitudinii Politice occidentale, aici fiind vorba despre ”ultima mare soluție politică onestă” Maia Sandu. Nu uitați că după 2009, Filat, Leancă, între ei și Maia Sandu, Pavel Filip și stăpînul suprem Plahotniuc au fost ”speranțele politice” ale românilor și ale occidentalilor.

 

Sandu și PAS, eșecuri repetabile impuse din afară moldovenilor

Prin Maia Sandu, „regimul Lucinschi” nu se sfiește să defileze victorios în fustă! Cei care o susțin știu că este MURDARĂ, dar, crezînd că, prin ea, sfidează Rusia, o fac împotriva tuturor moldovenilor pe care îi minte cu nerușinare că le pasă de ei, la sfaturile lor. Într-un vocabular extrem de sărac, spune aceleași minciuni demagogice pe la toate posturile de televiziune. Îți este și rușine s-o mai asculți pentru că, efectiv, ne sfidează inteligența și bunul simț, mai cu seamă cînd, ca un robot defect, vorbește într-una despre ”onestitate” și ”oameni buni”! Tocmai ea, cu păcatele ei în privința acoperirii furtului miliardului și a înstrăinării aeroportului! Tocmai ea, cu ”oamenii ei buni” din PAS – milionari, corupți, drogați, cercetați penal, plagiatori și posesori de diplome universitare false!

Ceea ce susținătorii occidentali ai Maiei Sandu nu ar admite în ruptul capului acasă la ei, aici fiind vorba despre abuzuri constituționale, deci de natură penală, experimentează flagrant aici. De ce? Din dispreț față de moldoveni! În această perioadă, occidentalii o încurajează efectiv pe Sandu să facă deplasări ilegale în teritoriu pentru a face campanie electorală pentru PAS, organizîndu-i inclusiv vizite în străinătate pentru cumpărarea efectivă a votului din diasporă. Vizita în Italia și întrevederea cu omologul ei italian a fost doar o acoperire a unei deplasări strict electorale.

De asemenea, i s-a mai organizat o vizită în Polonia. În Polonia, însă, e altă mîncare de pește: Polonia nu este nici pe departe pe aceeași undă de lungime cu Corectitudinea Politică neomarxistă căreia i se supune Sandu. Pentru stăpînii ei de la Fundația Adenauer, pentru oficialii europeni și americani, dincolo de intenția de a captura voturi pentru PAS din diasporă, aceste vizite oficiale trebuie ”să-i impresioneze teribil” pe moldovenii de acasă. Toți trebuie să fie seduși de cît sprijin are ea în Occident, de cîți bani ”promiși” poate să atragă în Țară, de parcă ar fi ceva absolut gratis, de parcă moldovenii, după alegeri, ar ajunge să cîștige cîte 5.000 de euro pe lună dacă PAS și Sandu vor conduce Țara!

Ca să vedeți cît dispreț și minciună vine din această direcție ”protejată european”! Uneori avem impresia că șeful Delegației UE de la Chișinău, Peter Michalko, este șeful de campanie electorală al Maiei Sandu! Cu agresivitate, TOȚI spun, cu diferite nuanțe, că vor sprijini Republica Moldova doar dacă PAS va cîștiga. Toți vorbesc despre ”apropierea” de UE, dar nu despre o integrare reală pentru că, se știe, nu-i posibilă!

 

Dezinformare moldovenească nerușinată pe acorduri muzicale italienești

În vizita Maiei Sandu în Italia, ca să-i dezinformeze pe moldovenii de acasă, a semnat un document absolut inutil, conform căruia ”le oferă moldovenilor care lucrează în Italia posibilitatea să-și obțină pensia și în Moldova, dar și invers”. Mamă, mamă! Să vedeți cîți moldoveni se vor întoarce acasă ca să-și pape pensia după ce s-au obișnuit cu viața de acolo! 4, 5 ori 7?

O dezinformare oficială pentru proști! De ani și ani, mai ales în Occident, pensia este virată prin card, iar posesorii lui și-o pot extrage, din bancomat, din orice Țară în care există bancomate. Am o cunoștință care e pensionar al Australiei. Fără absolut nici un acord moldo-australian, omul își încasează, de la bancomatele moldovenești, pensia de 400 de dolari săptămînal, că așa e, fără un acord internațional semnat de Sandu și oficialii din Australia.

În zilele ce urmează, minciunile, dezinformările nerușinate vor atinge cele mai demențiale cote, iar asta cu protecția și complicitate vinovată a ”partenerilor externi de dezvoltare”. ”Moldovenii, dă-i dracului de proști, doar ne-au crezut și atunci cînd i-am susținut pe Filat, Leancă, Filip și, mai ales, pe Plahotniuc!”, își zic ei.

Mihai CONȚIU