A fost ucis de catre un ucigas despre care credea ca nu exista si ca nu are cum sa-l gaseasca, iar fiul sau acuza ”un atac spiritual al inamicului”

Un cunoscut televanghelist creștin și militant anti-vaccin a murit din cauza COVID-19. Marcus Lamb a fondat rețeaua creștină de televiziune Daystar Television Network în 1997 și a vorbit adesea împotriva vaccinurilor anti-COVID-19 în emisiunea sa.

Soția sa, Joni Lamb, a anunțat moartea televanghelistului în programul Daystar difuzat pe Facebook. Ea a spus că soțul ei avea diabet, dar era sănătos și a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Nu a vorbit niciodată despre asta, dar avea diabet și l-a ținut sub control. Era foarte sănătos, a mîncat sănătos, și-a ținut greutatea sub control. A încercat să trateze COVID și pneumonia cu unele dintre metodele despre care noi am vorbit și aici și pe care le-am folosit și am trecut prin COVID”, a spus Joni Lamb.

„Însă i-a scăzut nivelul oxigenului și de aceea a mers la spital, ca să poată avea oxigen”, a spus Joni Lamb. „El a crezut 100% în tot ceea ce am vorbit aici la Daystar și ajutînd atît de mulți oameni din întreaga lume cu tratamente de protocol timpuriu pentru COVID. Încă rămînem cu asta, evident.”, a mai spus soția acestuia.

Lamb a spus în repetate rînduri că vaccinul împotriva COVID-19 „nu a fost cu adevărat un vaccin”, ci o „o injecție experimentală” care a fost „periculoasă”. Marcus Lamb a susținut că oameni mureau sau aveau tulburări neurologice din cauza vaccinului.

Fiul lui Marcus Lamb, Jonathan Lamb, a descris diagnosticul de COVID-19 al tatălui său ca un „atac spiritual al inamicului”.

„Nu există nici o îndoială în mintea mea că acesta este un atac spiritual al inamicului. Oricît de mult părinții mei au continuat să-i informeze pe toți despre ce se întîmplă în pandemie și despre unele dintre modalitățile de a trata COVID, nu există nici o îndoială că inamicul nu este mulțumit de asta și face tot ce poate pentru a-l înlătura pe tatăl meu”, a spus Jonathan Lamb.