HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Săptămîna asta lucrurile se precipită, dar pentru tine nu-i nicio problemă fiindcă îţi place să-ţi trăieşti viaţa în viteză. Trebuie să gîndeşti rapid, să iei decizii rapid, şi totuşi să ai grijă mare ca să nu se întoarcă împotriva ta mai tîrziu. Stabileşte-ţi priorităţile şi amînă tot ce nu e urgent, altfel nu se ştie dacă ieşi cu bine din această săptămînă grea.

TAUR. Visezi la cîteva zile liniştite, în care să faci ce-ţi place ţie mai mult. Adică... să leneveşti. Din păcate, săptămîna asta nu e cazul fiindcă lucrurile se precipită la muncă, unde problemele devin tot mai urgente şi găsirea unor soluţii cade în sarcina ta. Trebuie să fii realist şi să nu te aştepţi să rezolvi peste noapte probleme vechi de luni de zile. Din punct de vedere financiar eşti destul de norocos.

GEMENI. Pentru Gemeni este o săptămînă destul de plină, ca şi pentru alte zodii. Ai de rezolvat probleme minore, dar sînt destul de multe şi majoritatea necesită tot felul de drumuri. Pregăteşte-te să stai la cîteva cozi lungi! Din fericire, acasă ai o oază de relaxare ce te ajută să-ţi revii în fiecare seară şi să-ţi încarci bateriile. Cei mai mici membri ai familiei au nevoie de mai multă atenţie.

RAC. Dacă îţi doreşti ceva suficient de tare, fii sigur că îl vei obţine. Nu eşti tu cea mai ambiţioasă dintre zodii, dar săptămîna asta vei avea pentru ce munci. Cel mai probabil cariera îţi va acapara toată atenţia şi nevoia unui pas înainte te va face să cauţi soluţii. Pe plan financiar nu sînt probleme, dar în dragoste e posibil să apară unele nemulţumiri şi întrebări.

LEU. Săptămîna asta trebuie să-ţi ţii emoţiile în frîu. Nu eşti tu cel mai emotiv dintre zodii, dar dintr-un motiv sau altul, săptămîna aceasta ai parte de întîmplări care îţi umezesc ochii. Şi culmea e că se întîmplă la serviciu şi trebuie să-ţi păstrezi sîngele rece şi profesionalismul. Evenimentele acestea te vor face să apreciezi mai mult ceea ce ai.

FECIOARĂ. Nu este cea mai bună săptămîna a ta pentru că, fără să ştii nici tu de ce, eşti cam tensionat şi nervos. Cel mai probabil e vorba doar de stres şi trebuie să găseşti o modalitate de a te relaxa. Doar că pentru tine nu e aşa uşor, fiind obişnuit să controlezi totul, să fii perfect, să ai cele mai bune rezultate. Poate nişte plimbări sau puţin sport ţi-ar fi de ajutor.

BALANŢĂ. E posibil să te alegi cu un nou prieten pe viaţă prin intermediul muncii tale. Dacă nu, oricum vei face nişte cunoştinţe care te ajută să rezolvi cîteva probleme profesionale pe care le-ai rezolva oricum, dar mai greu. În schimb, nu te poate ajuta nimeni cu problemele din dragoste, dar ele nu ar mai apărea dacă ai fi mai puţin orgolios.

SCORPION. Pentru tine săptămîna nu e la fel de grea ca pentru alte zodii. În timp ce toţi din jur sînt mereu în mişcare şi copleşiţi de probleme, zilele tale sînt destul de relaxante şi liniştite. Chiar şi aşa, parcă ţi-ai dori şi mai mult timp pentru tine. Ai putea să-l ai dacă te-ai organiza mai bine şi nu ai mai pierde atîta timp cu lucruri inutile. În dragoste totul merge ca pe roate, dar cu banii nu stai prea bine.

SĂGETĂTOR. Dragostea pluteşte în aer, dar trebuie să fii cît mai raţional pentru că există posibilitatea să-ţi pierzi capul şi să iei decizii pripite. De asemenea, vei fi mai puţin atent la lucruri importante, cum ar fi... munca. Încearcă să te aduni şi să reacţionezi mai repede cînd e cazul. Dacă ai nevoie de un sfat, apelează mai întîi la propria ta înţelepciune, şi apoi la alţii.

CAPRICORN. Odată cu venirea verii, e timpul să te schimbi şi tu, să devii mai optimist, mai pozitiv şi mai energic. Sportul, plimbările în natură, prietenii te vor ajuta să scapi de gîndurile negative. Însă nu reuşeşti să fii mai puţin critic cu propria persoană şi de aceea munceşti din greu şi fără spor sperînd să faci totul perfect la serviciu şi acasă. Banii sînt de ajuns, orice ar spune anxietatea ta.

VĂRSĂTOR. E o săptămînă plină şi grea, dar e bine să iei zilele pe rînd şi să faci tot ce poţi, cum poţi mai bine, fără să-ţi faci griji pentru mîine. Dacă ai parte şi de puţin ajutor, vei vedea că zilele trec rapid şi vine week-end-ul care e mult mai lejer. Din păcate, nu te poţi relaxa aşa cum ai vrea pentru că banii sînt cam puţini. Dar această situaţie nu durează mult.

PEŞTI. Cînd îţi doreşti ceva cu adevărat, nimic nu îţi stă în cale! De-ai fi aşa de motivat tot timpul! Din fericire, săptămîna asta ai destulă ambiţie ca să rezolvi nişte probleme pe care le-ai tot amînat. La serviciu ai nevoie de mai mult ajutor. Îţi asumi prea multe responsabilităţi şi nu ai timp să faci totul ca la carte, iar dacă greşeşti nu va răspunde nimeni în locul tău.