FILAT: CIT TIMP VA FI PREZENT PLAHOTNIUC IN VIATA PUBLICA TARA NU ARE VIITOR

Filat se declara pregătit de această acțiune de ridicare a imunității și investigare a sa. Mai mult, parlamentarul îl învinovățește pe fostul deputat în Parlament, prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc. Filat declară că era pregătit de asta. „Sistemul este unul putred și sub controlul lui Plahotniuc”, a spus el în prima reacție.

„Eram pregătit pentru asemenea scenariu. De mai demult timp se vorbea, cum se pregătește, cum se va veni într-o manieră triumfalistă. Pe de o parte cu Usatîi, pe de altă parte procurorul general. În speranța că o să fie justiție corectă. Jertfa care se aduce astăzi va duce clar la destrămarea acestui sistem odios care duce la putrefacție țara în care trăim. Dacă spuneam că alegerile anticipate sînt unele nedorite, acum pot să spun că oamenii trebuie să aleagă între ceea ce este și ceea ce își doresc ei, în speranța că vor avea posibilitatea de a-și exprima opțiunea de vot”, a declarat Filat.

„Atît timp cît Plahotniuc este prezent în viața publică din Moldova, țara nu are un viitor. Cînd vorbesc de el nu vă gîndiți doar la dînsul”, a adăugat acesta.

„O să-mi fac dreptate, iar voi cetățenii tot nu aveți de ales. Voi luptați pentru libertatea voastră de cetățeni, pentru demnitatea voastră și nu vă dați duși de acest show mediatic ce are ca obiectiv să schimbe accentele. Iertați-mă că nu am reușit să fac mai mult”, a încheiat Filat.

Sursa: agora.md