ACTORI CELEBRI CARE AU ÎMBĂTRÎNIT FRUMOS

Topul bărbaţilor de la Hollywood care au îmbătrînit frumos a fost întocmit în urma unui sondaj realizat de Crown Clinic din Manchester, Marea Britanie, un centru specializat în implantul de păr, în rîndul a o 1.000 de cinefili care au avut de ales între cîteva zeci de vedete masculine cu vîrsta de peste 40 de ani.

Cîştigător a fost desemnat actorul George Clooney, considerat bărbatul de la Hollywood care a îmbătrînit cel mai frumos. Actorul american, în vîrstă de 53 de ani, s-a clasat pe locul întîi al topului pentru că refuză să îşi vopsească părul cărunt, iar locul al doilea i-a revenit prietenului său, Brad Pitt, în vîrsta de 50 de ani.

Locul al treilea este ocupat de Johnny Depp, în vîrsta de 51 de ani, locul al patrulea îi revine starului din cele mai recente filme "James Bond", Daniel Craig, care are 46 de ani, iar poziţia a cincea este ocupată de australianul Hugh Jackman, în vîrstă de 45 de ani.

Celelalte locuri, pînă la poziţia a zecea, sunt ocupate, în ordine, de Matt Damon, Matthew McConaughey, Will Smith, Sean Penn şi Colin Firth.