ZINAIDA GRECEANII A ADRESAT UN MESAJ DE FELICITARE CU OCAZIA SARBATORILOR DE IARNA

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii să întîmpine noul an cu încredere și optimism, astfel încît 2021 să fie plin de noutăți bune, de evenimente frumoase, de emoții pozitive și de noi oportunități.

În mesajul de felicitare al șefului Legislativului, Zinaida Greceanîi evidențiază că venirea unui nou an întotdeauna ne unește și ne inspiră, iar împreună reușim să realizăm lucruri frumoase. Așadar, să aveți în preajmă persoane iubite și devotate, prieteni sinceri și fideli, colegi de nădejde și, împreună, să fiți binecuvîntați în realizarea năzuințelor, a spus Greceanîi.

În aceste momente deosebite, reflectăm asupra celor trăite în 2020 – an cu multe încercări pentru noi, pentru familiile noastre, pentru Moldova și pentru întreaga lume, se precizează în mesajul președintelui Parlamentului. Să-i fim recunoscători pentru cele bune și să valorificăm toate experiențele pe care ni le-a oferit, în special pentru cea mai importantă lecție – însușirea de a fi Om, a precizat Zinaida Greceanîi.