VORONIN: GUVERNAREA A INSTAURAT „O DEMOCRATIE PERVERSA”

Președintele PCRM spune că alegerea unui președinte de către popor va duce la „o confruntare a împuternicirilor dintre Guvern, Președinte și Parlament”. Totodată, acesta a mai adăugat că și actuala structură a Parlamentului nu mai reprezintă poporul.

Potrivit lui Voronin, alegerile vor face nelegitimă alegerea noului președinte. „Va conduce la războiul împuternicirilor între parlament, guvern și președinte. În baza analizei efectuate, PCRM încă din 2012 a declarat că Moldova se află în stare de stat capturat. Prin acte de corupție a fost distrusă voința parlamentului”, a declarat fostul președinte.

Totodată, acesta a mai menționat că actualele alegeri „nu vor aduce stabilitate în societate”.

„Cei care au venit după 7 aprilie 2009 au reușit să instaureze o democrație perversă”, a mai menționat liderul PCRM.

Amintim că potrivit ultimei decizii a plenarei PCRM, fostul partid de la guvernare în perioada 2001-2009 va boicota următorul scrutin prezidențial.

Sursa: agora.md

Virginia Filip 12.09.2016 - 20:52

Omul acesta oare are vreodata mintea limpede? Chiar si atunci cand nu este baut, probabil ca are numai ganduri de razbunare, de violenta. Acest om traieste in lumea lui, inecata de aburii alcoolului, in care are impresia ca toata lumea i-a facut rau, de aia nu a mai fost presedinte.