Unirea Moldovei cu România!

Asta a cerut imperativ Relu Fenechiu, ministrul român al Transporturilor 

Ministrul Transporturilor din România,Relu Fenechiu,a făcut mai multe declaraţii, Sîmbătă, 30 Martie, la Conferinţa judeţeană a PSD din Iaşi, cînd a declarat: „Am nevoie de sprijin pentru cel mai mare proiect – unirea Moldovei cu Europa!“

Făcînd un apel către Partidul Social Democrat din România, Fenechiu a spus că vrea "să pună Moldova pe harta infrastructurii", potrivit Mediafax. "Avem nevoie de proiecte pentru Moldova! Am nevoie de sprijin pentru cel mai mare proiect – unirea Moldovei cu Europa.” (...) „Ştiu că sunt multe priorităţi, că sunt bani puţini, dar e important ca, pe lista priorităţilor, acest proiect să fie cît mai în faţă. Dacă nu vom reuşi, nu vom putea răspunde în faţa celor care ne-au dat votul masiv la alegerile de anul trecut. Fac un apel către PSD să punem Moldova pe harta infrastructurii", a spus Relu Fenechiu.

Atît Dan Şova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, cît şi vicepremierul Liviu Dragnea, ambii prezenţi la reuniunea PSD Iaşi, nu au făcut ulterior nici o referire în discursurile lor la afirmaţiile ministrului liberal al Transporturilor.

HOOO, boaitelor! 

Din fericire pentru ei, „româno-basarabenii unionişti” n-au motive să se teamă că rămîn fără „serviciu”. Fenechiu vrea unirea cu România a regiunii Moldova de dincolo de Prut, care, oricum, economic vorbind, este mult mai răsărită decît „Moldova românească” a lui Ghimpu, Pavlicenco, Dabija etc. Vă daţi seama? Provincia Moldova de acolo are nevoie de unirea cu România acum, în 2013!!! Atunci despre ce unire cu R. Moldova mai putem vorbi? În plus, mai bine zis în minus, România nu are de gînd să construiască gazoductul Iaşi-Ungheni nici la sfîntul aşteaptă. Adică, lasă R. Moldova tot sub influenţa colosului slav. Atunci despre ce mai discutăm, fraţi anticomunişti şi antiruşi de dincolo de podurile de flori?   De unde atîţi bani pe criza asta? Vă daţi seama că alde Ghimpu, Pavlicenco, Dabija etc. au alt „serviciu”, care nu pare deloc românesc?

 Miron Costin SăNeCulce 

Pasha Pchiebann 01.04.2013 - 20:26

Dacă ești gata să ajuți țara cu propuneri concrete, aderă la grupul nostru contra corupției! joshotsii.blogspot.com (joshotsii)