Un român de 74 de ani a abuzat sexual nepoata de 11 ani, o găină, un porc, un cal, un cîine și… ce-o mai fi prins

Scandal uriaș în satul Vulturi, comuna Popricani, Județul Iași, unde un bătrîn de 74 de ani a fost prins în fapt făcînd dragoste cu o găină și abuzîndu-și propria nepoată vitregă. H. P., bunicul pervers, a fost trimis în judecată pentru agresiune și zoofilie.

Totul a început în Mai 2019, cînd soția bărbatului a reclamat la Poliție apucăturile oribile ale soțului său. Însă polițiștii nu au făcut nimic pentru a opri abuzurile, iar în 2022, bunicul pervers a fost prins în fapt de o vecină.

Într-o zi, vecina l-a văzut pe H. P. cum a prins o găină și a intrat cu ea în casă. Mai tîrziu, omul a fost văzut cum își ridica pantalonii și elibera pasărea. Femeia a înțeles ce s-a întîmplat și a anunțat autoritățile.

Poliția a făcut cercetări serioase, iar găina a fost examinată de medici veterinari. Bunicul pervers a fost arestat și acuzat de agresiune sexuală, racolare a minorilor în scopuri sexuale și zoofilie.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut toate acuzațiile și a dat vina pe soție, susținînd că aceasta refuză să-și îndeplinească obligațiile conjugale de ani întregi. Astfel, singurele partenere disponibile au fost animalele din curtea lui și ale vecinilor săi.

Soția lui H. P. a afirmat că bărbatul ar fi avut relații intime și cu alte animale, cum ar fi porcul, cîinele și calul vecinilor săi. Acuzatul a fost supus unei expertize psihiatrice, care nu a fost încă finalizată. Totuși, se știe că a fost internat de două ori la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Satul întreg a rămas fără cuvinte în fața acestui scandal monstru, iar acum toți așteaptă să vadă ce pedeapsă va primi bunicul pervers.