Un fotomodel a fost muscat de cap de un leopard in timpul unei sedinte foto

O femeie de 36 de ani din Germania, fotomodel și iubitoare animale, a fost atacată de un leopard în timpul unei ședințe foto la un adăpost pentru animale care au trăit în captivitate, scrie BBC. Ea a ajuns la spital cu răni grave la cap.

Femeia, descrisă ca activistă pentru drepturile animalelor și fotomodel, a suferit răni serioase la cap în incinta unde sunt închiși doi leoparzi, Troia și Paris.

Potrivit site-ului Bild, victima se numește Jessica Leidolph, iar animalele de la adăpost sunt animale dresate pentru a apărea în filme, spectacole sau reclame.

Ea a declarat pentru Bild că leopardul "mă mușca în continuu de obraz, de ureche, de cap". Femeia a ajuns la spital cu răni grave, unde a fost operată. 

Nu este clar pentru ce a fost organizată ședința foto, iar proprietarul adăpostului a refuzat să facă vreun comentariu, a mai scris BBC.

Legea din landul Saxony-Anhalt permite ținerea animalelor mari  în anumite condiții, însă autoritățile au anunțat că vor verifica dacă animalele vor mai putea fi păstrate în adăpost.