TARA GALILOR - IRAN 0-2. IRANIENII AU DAT LOVITURA IN MINUTELE 90+8 SI 90+11

Țara Galilor și Iran s-au înfruntat, vineri, în etapa a doua a fazei grupelor de la Cupa Mondială din Qatar., iar cîștig de cauză au avut elevii lui Carlos Queiros, care s-au impus cu 2-0 pe final de joc.

După un joc dominat aproape de la un capăt la celălalt, iranienii au marcat golurile victoriei în minutele 90+8 și 90+11, prin Chesmi și Rezaeian.

Trupa lui Carlos Queiros a jucta din minutul 84 cu un om în plus, după ce portarul Hennessey a fost eliminat în urma unui fault dur la Taremi.

Galezul Gareth Bale, titular vineri în partida dintre selecţionatele Ţării Galilor şi Iranului, din cadrul Grupei B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, a stabilit un nou record de selecţii în naţionala ţării sale, al cărei tricou l-a îmbrăcat pentru a 110-a oară, notează Agerpres.

Atacantul echipei Los Angeles FC l-a depăşit cu această ocazie pe fundaşul Chris Gunter, care face la rîndul său parte din lotul galez la turneul final din Qatar, fiind rezervă la meciul cu iranienii.

Următorul jucător în activitate pe lista internaţionalilor galezi cu cele mai multe selecţii este Adam Ramsey (77), titular la rîndul său împotriva Iranului.

Pe lîngă faptul că a îmbrăcat de cele mai multe ori tricoul "dragonilor", Gareth Bale este şi cel mai prolific marcator din istoria Ţării Galilor, cu 41 de goluri. Următorul pe această listă este fostul atacant al lui FC Liverpool, Ian Rush, cu 28 de goluri.

Sursa: digisport.ro