Sex cu năbădăi într-o Secție de Poliție din România

Soțul unei polițiste din județul Argeș a văzut-o pe femeie în timp ce întreținea relații sexuale cu altcineva. Aceasta se afla chiar în Secția de Poliție, unde pretindea că lucrează peste program. Bărbatul înșelat a sunat la 112, scrie Adevărul.ro.

O agentă de Poliție din județul Argeș a fost prinsă „în plină acțiune”. Ea și amantul său au rămas la o oră tîrzie, în noapte, la Secția de Poliție, puși pe fapte.

Soțul, militar de profesie, a surprins întreaga scenă. Bănuind că este înșelat de nevastă, acesta a urmărit-o și chiar a filmat-o în timp ce se culca cu cu un alt bărbat.

Amantul era chiar șeful femeii, angajat la Postul de Poliţie Schitu Goleşti. Bărbatul în vîrstă de 37 de ani ar fi fost, în trecut, și președinte județean al Sindicatului Europol, potrivit Observatornews.

Cu dovada ”în mînă”, partenerul de viață al polițistei a dorit să îi confrunte pe cei doi, dar i-a fost închisă ușa în nas. Mai exact, nevasta și șeful său s-au baricadat în biroul unde făceau dragoste. Depășit de situație, omul a cerut ajutor la 112.

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces”, a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.

Nici colegii polițiști nu au reușit să îi convingă să deschidă ușa, așa că a fost nevoie de intervenția mascaților. Trupele speciale au dat buzna şi au ţipat la ei: „Atenţie, avem glonţ pe ţeavă!”

Potrivit unor surse Observator, motivul pentru care femeia l-ar fi convins pe șeful său să încuie ușa a fost că aceasta a susținut faptul că soțul ei ar putea deveni agresiv. Ea s-ar fi temut, cu atît mai mult cu cît omul are acces la armament. Intervenţia mascaţilor nu ar apărea pe fişa de intervenţia din respectiva noapte.

În acest caz, a fost intentată o anchetă. Şeful de post şi subalterna sunt acum cercetaţi disciplinar de superiorii lor.